Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 17.362
[#2700155] 03.03.18 11:01
Odgovori   +    2
Kakšna hinavščina na kvadrat in kubik!!!??? Glede na to, da so pred kratkim podaljšali uporabo monsantovega Glifosata (roundupa, bumefekta), ki ga povezujejo z množičnim umiranjem čebel bi evroposlanci lahko bili vsaj tiho, dvakrat tiho. Sram jih bodi, tudi tiste iz Slovenije, posebej Bogoviča, ki je dejal bogovic.eu/bogovic-t...metijstvu/ da bi takojšnja prepoved uporabe herbicida glifosat bila strel v koleno EU kmetijstvu! Fuj!
pobalin sporočil: 12.062
[#2700157] 03.03.18 11:15
Odgovori   +    4
boju proti ponarejenemu medu
Zavajajoče in nesprejemljive oznake 'mešanica medu iz EU in medu, ki ni iz EU' je treba nadomestiti z jasno navedbo držav, iz katerih prihaja med, vključno z odstotkom različnih vrst medu v končnem izdelku,«, je povedal evropski poslanec z Madžarske Norbert Erdős (EPP).
Ponarejen med NI med! Očitno gre za pravi med iz drugih držav, ki bi mu EUorbanist (brez porekla, t.j. brez poslanskega CVja!) s kameradi rad lepil davidove zvezde, roza trikotnike itn. Kakšni poniglavi neonaci pezdetje so, jasno kaže zahteva, da je treba "testirati ves uvoženi med in zaostriti zahteve glede sledljivosti". Domačega medu (npr. tistega z vrhniškimi palčkami) pa ni treba preverjati, ker za njegovo arijsko poreklo garantirajo arijske dekline in Volkspartei funkcionarji, anede!
Kdor tako zlahka piše o "ponarejenem medu" in to izpostavi celo v naslovu, zganja volksbeobahtersko hujskaštvo!

Strani: 1