Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Podivjani porsche GT3 RS: dirkalnik Le Mansa za cesto

Strani: 1

MarijanMacek sporočil: 1.820
[#2699098] 26.02.18 07:51
Odgovori   +    1
Podivjani porsche GT3 RS: dirkalnik Le Mansa za cesto

Ni kaj, vse za varnost na cestah. Bravo gospod U. Božina, tipični predstavnik avtomobilskega novinarstva!
pobalin sporočil: 11.935
[#2699127] 26.02.18 10:28 · odgovor na: MarijanMacek (#2699098)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: pobalin 26.02.2018 10:34
[MarijanMacek]
Bravo gospod U. Božina, tipični predstavnik avtomobilskega novinarstva!
Eh, dragi MarijanMacek, kot da je kakšno drugo lajfstajl-konzumenten-traum-novinarstvo kaj bistveno boljše - od infoteh-gurujev, kripto-invest-reporterjev, nepremičninskih analitikov, agropoznavalk, energo-vizionarjev... To je dnevna piča, dieta za plebs, mkfrankls... :-)

Sicer si pa v najbolj über avtomobilski naciji na svetu danes upajo zagovarjati brezplačen javni prevoz in zapisati, da "je vožnja z avtomobilom ozdravljiva" in da si 81% Nemcev želi zasuk od vsakodnevnih autobahnskih plazenj v službo in nazaj. Ampak očitno ni čisto tako ali pa je tistih 19% zelo glasnih, kar kažejo zanimivi komentarji pod kolumno. :-)
Kaum diskutiert die Bundesregierung eine neue zukunftseisende, ökologisch interessante und sozial fortschrittliche Idee, schlägt die Stunde der ewigen Bedenkenträger. Kostenloser Öffentlicher Nahverkehr (ÖPNV) – wer soll das denn bezahlen? Wie sollen die Kosten zwischen Bund, Ländern und Kommunen aufgeteilt werden? Kann der Öffentliche Nahverkehr überhaupt noch ausgebaut werden ohne überlastet zu sein?
causa.tagesspiegel.d...oepnv.html
P.S.: Pa ta "podivjani porsche GT3 RS: dirkalnik Le Mansa za cesto" je iz C lige Le Mansa. Tisti pravi hibridni Porsche LMP1, ki se je z Audijem boril za absolutno zmago v Le Mansu in svetovnem prvenstvu, je že po dveh ali treh letih obtičal v zgodovini, ker sta Porsche in Audi temu dragemu, tehnološko vrhunskemu in nastopaškemu lemansovskemu dirkaštvu obrnila hrbet.

Strani: 1