Strani: 1

FrRoSt sporočil: 3.744
[#2698404] 20.02.18 12:15
Odgovori   +    3
Pred kratkim je močno završalo, ko je računsko sodišče (RčS) ugotovilo, da UKCL kupuje 54 odstotkov vsega blaga mimo javnih razpisov. No, tudi javne lekarne že leta in leta kupujejo večino zdravil mimo razpisov, pa nihče od pristojnih za sistem doslej ni ukrepal, odgovarjal pa (po dostopnih podatkih) tudi še ni noben direktor javnih lekarn, čeprav zakon predpisuje kar visoke globe.
V Butalah nič novega. :)
FIN-547190 sporočil: 68
[#2698582] 21.02.18 13:01
Odgovori   +    2
Gospa Rednak se je veselo priključila falangi rdečih propagandistov, ki se skupaj s soboškim SD-jevskim županom trudijo odstraniti direktorja Pomurskih lekarn - kjer je murskosoboška občina le eden lastnikov, bi pa rada po zgledu ljubljanskega "poštenjaka" v svoje upravljanje in za svoje osebne cilje dobila tudi profite javnega zavoda, namesto da jih le-ta usmerja v rast in izboljševanje storitev, ki jih nudi, kar bi bilo meni kot obveščenemu (a naivnemu?) državljanu logično.

Pojdite na teren, povprašajte o zadevi tako prejšnjega kot sedanjega župana ter direktorja mag. Zajca, soočite jih - takole povzemanje rdečega manifesta "pozicije in tok denarja pripadajo nam" je pa rahlo debilno. Res ne razumete, da je fenomen Ljubljanskih lekarn nekaj svetovno unikatnega in v normalnih družbah nepredstavljivega?

Strani: 1