Strani: 1

vrac sporočil: 9.292
[#2697456] 12.02.18 20:36
Odgovori   +    23
Mafija je predvidljiva. Ko ji stopiš na žul se posluži sramotilnih pisem, ki naj bi jih napisal nek insajder, ki se čuti prizadetega zaradi upora proti korupciji v UKCL. LOL, Mravlje naj bi bil na begu v tujini in z dr Nočem naj bi delala strokovne napake in imela premalo ematije do pacientov... Banda pokvarjena, ki se poslužuje takšnih podlih podtikanj.
MarijanMacek sporočil: 1.831
[#2697462] 12.02.18 20:48 · odgovor na: vrac (#2697456)
Odgovori   +    2
Kje je zdaj resnica prasica:
ali vraceva
[vrac]
Mafija je predvidljiva. Ko ji stopiš na žul se posluži sramotilnih pisem, ki naj bi jih napisal nek insajder, ki se čuti prizadetega zaradi upora proti korupciji v UKCL. LOL, Mravlje naj bi bil na begu v tujini in z dr Nočem naj bi delala strokovne napake in imela premalo ematije do pacientov... Banda pokvarjena, ki se poslužuje takšnih podlih podtikanj.
ali wulfetova
[wulfe]
tale doktor Mrevlje je en velik CAR, res se trudi razfukat to mafijo. respect! #AnimalFarm

Bo potrebno še kakšno mnenje.....
rename sporočil: 10.540
[#2697465] 12.02.18 21:22 · odgovor na: MarijanMacek (#2697462)
Odgovori   +    30
Dr.Mrevlje je bil onemogocen, da bi strokovno napredoval, zato je sel v tujino, kjer je naredil 2 doktorata.
Onemogocila ga je zdravniska mafija, ker je javno dokazal, po koliko se dobijo zilne opornice v tujini, ko je realiziral eno narocilo.

Kar se mene tice - verjamem njemu in ne tistim, ki so ga spodili v tujino.
kura1a sporočil: 2.230
[#2697471] 12.02.18 23:21 · odgovor na: (#2697447)
Odgovori   +    20
dr.Noč in dr.Mrevlje bi morala iz rok pahorja prejeti državno odlikovanje za svojo hrabrost in pogum !
ker sta imela J***a, da sta sploh dregnila v ta podkupljeni osir!!!
namesto tega prvega onemogočajo in diskreditirajo, slednjega vlačimo po sodiščih !??!!!!!!!

dokaz več, da res živimo v v*****bini, kjer se spravljajo na tiste, ki vpijejo - PRIMITE LOPOVA !

s svojo nenavzočnostjo na sodišču je mali, zviti luzer zorman dokazal, da ima dr.Mrevlje še kako prav.
in da za razliko od njega ima tudi .........

8 saj
bigl sporočil: 13.331
[#2697488] 13.02.18 09:20 · odgovor na: (#2697447)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: bigl 13.02.2018 09:27
Ko je že omenil Živalsko farmo, mi pri njej največ pove njen zaključek. V premislek.
Drugače pa takšne deviacije puščajo denarno sled. Zakaj ni enotnih nabav za vse bolnice itd. pa je stvar ministrstva. In da si ljubljančani lahko privoščijo enake, dražje, če prav razumem. Očitno veliko denarja (beri: zelo verjetna korupcija) slabi voljo po ureditvi cenovnih razmer, razmišljam. Lep dan.

P.S. V takem sistemu smo luzerji davkoplačevalci.
MarijanMacek sporočil: 1.831
[#2697524] 13.02.18 12:21 · odgovor na: (#2697520)
Odgovori   +    1
[Wulfe]
> [MarijanMacek]
> Kje je zdaj resnica prasica:
> ali vraceva
>
> > [vrac]
> > Mafija je predvidljiva. Ko ji stopiš na žul se posluži sramotilnih pisem, ki naj bi jih napisal nek insajder, ki se čuti prizadetega zaradi upora proti korupciji v UKCL. LOL, Mravlje naj bi bil na begu v tujini in z dr Nočem naj bi delala strokovne napake in imela premalo ematije do pacientov... Banda pokvarjena, ki se poslužuje takšnih podlih podtikanj.
>
> ali wulfetova
>
> >[wulfe]
> >tale doktor Mrevlje je en velik CAR, res se trudi razfukat to mafijo. respect! #AnimalFarm
>
>
> Bo potrebno še kakšno mnenje.....

na dan, ko je en od unih trobental, češ da "dr. Mrevlje je pobegnil v tujino", je Mrevlje na Twitterju objavil fotko iz ene kavarne nekje iz centra LJ, ter z rahlim nasmehom dal vedeti, s kakimi faloti se mora ukvarjati. kdor mu sledi na Tvitru, je to doživel "V ŽIVO". ;)
jaz bom dodal samo to:

"Boj se dohtarjev, ki se javno zmerjajo preko nekih občil". Pa so lahko razlogi kakšni koli, to ni akademski nivo, ne glede na število doktoratov, citatov, etc.... lahko pa ti smatraš, daje CAR, meni to ne potegne. Imam svoje skeptično mnenje o takih osebkih.
MarijanMacek sporočil: 1.831
[#2697555] 13.02.18 13:57 · odgovor na: (#2697525)
Odgovori   +    0
[Wulfe]
tip je "interventni kardiolog". a ti veš kaj delajo tej ljudje? rešujejo življenja, ki so čisto na ločnici med biti in ne biti, za kar imajo zelo malo časa, morebiti samo minute. torej naredijo vse kar je človeško in strokovno mogoče. ti se takih bojiš?
Predvsem sta obadva, oziroma menda kar vsi trije interventna kardiologi, izgleda da ne obvladaš seštevanja do 3, in ne samo eden kot ti meniš. In jaz imam do takih dohtarjev ki se obnašajo neakademsko in javno osirajo kolege po rumenih portalih, kljub mogoče dobrim rezultatom, odpor. Organsko takih tipčkov pač ne prenašam in pika.
za bati se je raznih sociologov & sindikaliziranih brezplačnežev, ki smatrajo za "delo" razmišljanje o tem, koliko denarja sem zaslužu in da vse pripada njim & njihovi "družbi".
To je pa tvoje osebno mnenje o zadevah, ki niso predmet te debate. Vsekakor pa pove mnogokaj o tebi in tvojem globokoumnem razmišljanju.
MarijanMacek sporočil: 1.831
[#2697604] 13.02.18 20:13 · odgovor na: (#2697580)
Odgovori   +    0
[Wulfe]
> [MarijanMacek]
> > [Wulfe]
> Predvsem sta obadva, oziroma menda kar vsi trije interventna kardiologi, izgleda da ne obvladaš seštevanja do 3, in ne samo eden kot ti meniš. In jaz imam do takih dohtarjev ki se obnašajo neakademsko in javno osirajo kolege po rumenih portalih, kljub mogoče dobrim rezultatom, odpor. Organsko takih tipčkov pač ne prenašam in pika.

če imam na eni strani poštenjaka, na drugi strani pa socialističnega skupnoskledarja, taki zame niso isti. posebej, če ima en 2 doktorata s tega področja, oba iz resnejših držav. ;)

> To je pa tvoje osebno mnenje o zadevah, ki niso predmet te debate. Vsekakor pa pove mnogokaj o tebi in tvojem globokoumnem razmišljanju.
Kot sem že enkrat napisal ob eni drugi temi se z "verniki" ne splača debatirat, vsak argument jih še bolj prepriča v njih prav. Kako pa veš, da je en poštenjak, drug pa socialistični (?) skupnoskledar, karkoli že naj to pomeni. Ali ti je to zaupal ljubi Bog? meni tega dosedaj še ni zaupal in sem raje skeptičen do tako decidiranih trditev, pa dokotorati gor ali dol. dokorati ne narede zdravnika, je še nekaj zraven, kar nima vsak.
Sicer pa oba, oziroma vsi trije, mogoče si vmes že opravil kratek kurz seštevanja na prste ene roke mizarja, opravljata/opravljajo poklic interventnega kardiologa, mogoče je eden boljši, mogoče drugi, ampak je že tako, da vsi nismo enaki. in če se bo slučajno zgodili, da ga bomo potrebovali, itak ne bomo imeli možnosti izbire. Upamo lahko samo to, da bo pač eden na voljo.

da, to je moje mnenje. gre za borbo resnice proti socializmu = borbo dobrega proti zlu.
Vidiš, ti si dedno obremenjen s socializmom, bog ti pomagaj, pa še kakšen psihoterapevt bi bil potreben. Jaz prevelikih zamer nimam, lahko sem se izšolal, nabral v tujini izkušnje, ki mi v sedanjh kapitalističnih časih koristno služijo in predvsem se nisem politično udinjal, kakor sedanj "demokrati". Le kaj si pa ti počenjal, da imaš takšne zamer do bivšega režima, šola te očevidno ni preveč mikala????
MarijanMacek sporočil: 1.831
[#2697632] 14.02.18 07:44 · odgovor na: (#2697618)
Odgovori   +    1
[Wulfe]
zamer? vesel sem, da se je sfrj mora končala, vsaj formalno. zdaj pa upam, da se bo nekoč tudi v praksi. faking konclager, ne pa država! :)
Tudi takšno mnenje je legalno. Toda ljudje v večni niso tega mnenja, poglej malo javnomnenjske raziskave. Pa še večina ti bo povedala, da je bilo bolje, oziroma so bili ljudje bolj zadovoljni v tem faking konclagerju, kakor v sedanji kao demokraciji, karkoli že oboje pomeni.

Zanimivo je pa to, da sedanjo kao demokracijo najbolj glasno zagovarjajo tisti, ki so nekoč poštene občane/državljane silili v partijo. Jih kar nekaj poznam, ki mi dneve in dneve niso dali miru, ali pa so se poniževalno plazili pred veljaki in moledovali za vstop v partijo v sredini 80-tih, na prvih resničnih volitva so pa vsi bili kar naenkrat strašni demokrati in je eden (takrat že upokojen) dejal na kavici "Kako smo jih zjebali komunjare". In ni nikoli več prišel na kavo, ko sem glasno povedal, kako me je kakšno desetletje, se pravi konec 70-tih, silil v partijo. Še dobro, da kaj podobnega ne sklepam pri tebi. Moraš imeti strašne travme.

Strani: 1