Strani: 1

1111DroLe sporočil: 20
[#2688507] 14.12.17 11:13
Odgovori   +    0
jih morem pohvalit res. reden odjemalec potujoče trgovine!
pobalin sporočil: 11.416
[#2688561] 14.12.17 13:28
Odgovori   +    1
visokobeljakovinska rikota
Rikota je že po definiciji "visokobeljakovinska" oz. vsebuje velik delež beljakovin.
Po slovensko se zadeva imenuje sirarska oz. albuminska skuta in se izdeluje že od nekdaj.
sl.wikipedia.org/wiki/Rikota
Ampak logika, preciznost in slovensko poimenovanje so v komercialistični megli za klajnburgerlih zdravozaveščene odjemalke ultradomačega z ortotujimi imeni absolutno moteča. Svetske podeželne snobice prijemajo na rikote, rikole, rukole ipd., samo da je bio in domače.

Sicer je pa važno, da je izpolnjena kvota tako ali drugače plačanih novic o tem, kaj bodo taKrepki, ko in če bodo, oz. kaj bi taKrepki, če bi, ko bi... A certifikat IFS od certifikacijske hiše Bureau Veritas je v zadnjih 7+ mesecih že prispel ali je še vedno v tisku?

agrobiznis.finance.s...-v-Nemcijo
agrobiznis.finance.s...t-in-izvoz

Strani: 1