Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Arbitraža za telebane: 8 vprašanj in odgovorov

Strani: 1

PK-Solnp sporočil: 108
[#2661333] 29.06.17 18:46
Odgovori   +    3
Če bodo policisti na vseh prehodih s Hrvaško natančno pregledovali potnike in bo zaradi tega na obeh straneh meje 20 ali več kilometrov kolone, bom z veseljem čakal 5 ali več ur!
anon-301728 sporočil: 1.282
[#2661338] 29.06.17 18:59
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-301728 29.06.2017 19:02
Zgodovinsko gledano je cela zgodba nadaljevanje genetskega sindroma Možganske Anoreksije de tu le pluk isi. pač mat kurja se zgodovinsko krči in hujša, ampak le kot posledica možganske anoreksije. Slovenski živelj se počasi ohranja le na koliščih okoli trgovinskih centrov. Za to krčenje je seveda odgovorna slovenska oblast, od revolucionarjev, rdečkarjev, kot tudi osamosvojiteljev , vsi, od janše do kučana in peterleta. Seveda ne smemo pozabiti tudi vse ostale anoreksike od kardelja do danes. In seveda večinsko slovensko populacijo, ki ni nikoli razumela uti posidities, marveč je raje šenkavala sosedovo (slovenskega soseda) lastnino, naj mu krava crkne, v raznih nacionalizacijah in bratskih internacionalizacijah. Anoreksičen folk z nekontrolirano željo šenkavanja vsega kar sosed ima. Slovenski sosed, ta, čez cesto.
Zanimovo, da je katastrska meja skoaj povsod obveljala, razen z izjemo Piranskega katastra, s Savudrijo vred.Toda tu seveda imamo problem orientacije na terenu, ko osamosvojitelji pač niso vedeli kje je ta Kaštel (zveni kot neka mesnina)in kje je bil ta kamnolom nad Kaštelom in bi od tam potegnili mejno črto. Ne, so raje dovolili začasne mejne prehode, pač tam kjer so vedeli kako se geografsko nekaj imenuje in Dragonja jim je slučajno ostala v Spominu, ki pa je itak bil pod sindromom možganske anoreksije.
Anoreksik pluks, po francosko. Seveda to je vse ena velika zmaga, od Brižinskih spomenikov naprej v svetlo anoreksijo.
Vaš Voodoodoktor
IJS05 sporočil: 18
[#2661342] 29.06.17 19:07
Odgovori   +    3
A to s "prijateljskima" povzema avtorica klobasanje politikov, ali se ji zares zdi, da so nasi odnosi prijateljski. Tukaj ne bi sel na nivo osebnih poznastev, ki so seveda povsod lahko dobri in slabi. Ce so komunikacija in poteze obeh vlad v obdobju zadnjih 10++ let prijateljske, potem si iskreno zelim, da nimamo "prijateljev". Politik je naprava za bozanje volivcev (Crt) in veckrat zaljivi odzivi hrvaskih politikov so taksni, ker jih podpira vecina volilcev in politiki govorijo tocno to, kar volilci zelijo slisati...

Strani: 1