Strani: 1

anon-36727 sporočil: 46
[#2621333] 14.10.16 09:09
Odgovori   +    10
Je v številnih nadzornih svetih, pojavlja se, kjer ima država prste vmes (pokojninska zakonodaja etc.) ... če ta ni zlizana s politiko, pol pa ne vem, kdo je.
karelLipnik sporočil: 192
[#2621350] 14.10.16 10:16 · odgovor na: anon-36727 (#2621333)
Odgovori   +    1
[0519PRICE]
Je v številnih nadzornih svetih, pojavlja se, kjer ima država prste vmes (pokojninska zakonodaja etc.) ... če ta ni zlizana s politiko, pol pa ne vem, kdo je.
No, pa naštej vse njene nadzorne svete (poleg Luke Koper)
najobj sporočil: 25.955
[#2621369] 14.10.16 15:16
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 14.10.2016 15:17
... Ker gre za okoli dva tisoč evrov, lahko pogreb plačaš v enkratnem znesku ali na obroke. Mi dajemo do sedemletna posojila. ...

... alzo, če jaz zdaj to prav razumem, bo Alenka Žnidaršič Kranjc iz svojega žepa plačala pogreb, če bo njen komitent škripnil že prvo leto, svojci pa s pogrebom "prehitrega" pokojnika zaradi njene storitve MPN (Moj pogrebni načrt) ne smejo imeti nič ... khmm, ali pa pogodba vendarle vsebuje za podobne produkte običajni drobni tisk, o katerem Finance v nekoliko razvlečenem oglasnem sporočilu nočejo pisat ? ...
zoran13 sporočil: 2.064
[#2630206] 01.12.16 09:20
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: zoran13 01.12.2016 09:21
SKRIVNOSTNI 17.ČLEN POGODBE

Na posnetku Primorske kronike 12.04.2014 se dobro vidi in sluši od 02:38; 03:39; 04:08; 04:34; ter posebej od 05:34 naprej, ko Alenka Žnidaršič Kranjc pravi Gašparju Gašparju Mišiču, "a bova nadaljevala v smeri kršitve 17.člena vaše pogodbe", se vidi celotna zgradba zgodbe, ki bo še dolgo povzročala preokupacijo tako med nadzorniki, upravo in člani uprave ter tolmačenjem vseh deležnikov v celotni političnogospodarski sferi. Prav zanimivo bo slišati, kaj o tem poreče krovna organizacija ZČNS, ki se bo tudi ob takšnih mejnih dogodkih,vsekakor morala izjasniti in ukrepati tudi po njihovih internih aktih.

PRVA OSEBNA ZAVAROVALNICA d.d.

Pri vsem skupaj pa moti tudi to, da si je Alenka Žnidaršič Kranjc, kot predsednica NS Luke Koper d.d. ter istočasno kot Izvršna direktorica pokojninske družbe Prva osebna zavarovalnica d.d., v tem obdobju hotela zagotoviti velike posle in denarce za sklenitev, kar lepega števila pokojninskih polic s strani zaposlenih v Luki Koper d.d., saj bi v tem primeru težko dejali, da ni bila v konfliktu interesov.
www.prva.net/
www.prva.net/o-nas/
www.p rva.net/o-nas/l...struktura/

LASTNIŠKA STRUKTURA

Skupščino Prve osebne zavarovalnice, d. d. sestavlja ena pravna oseba in sicer Skupina Prva, zavarovalniški holding d.d. (v nadaljevanju Prva Group), ki ima v lasti 100% Prve osebne zavarovalnice, d.d.. Večji lastniki Prve Group so naslednji: Dej d.o.o., Ljubljana (50,20%), EBRD London (20,00%) in g. Stuart Nicholas Andrew Lindsay (12,22%). Ostali manjši delničarji Prve Group imajo v lasti 17,58% kapitala. Večinski lastnik podjetja Dej d.o.o. je podjetje A-Z Finance, ki ima v lasti 62,5% delež v podjetju Dej d.o.o.. Večinska lastnica družbe AZ Finance je Alenka Žnidaršič Kranjc.
www.prva.net/docs/fi...o_2012.pdf
Lastniš tvo Prve že od ustanovitve ostaja nespremenjeno. Smo hčerinska družba Prva Group, ki je prisotna v 4 evropskih državah ter je vodilni ponudnik dodatnega pokojninskega zavarovanja v regiji.

Največji lastniki Prve Group so:
* Dej d. o. o., Ljubljana – 50,05 %
* Evropska banka za obnovo in razvoj (EBRD), London – 20 %
* Kymah Limited, London – 12,22 %
* Ostale pravne in fizične osebe – 17, 73 %
Predsednica uprave Prve Group je dr. Alenka Žnidaršič Kranjc, predsednik nadzornega sveta Prve Group pa Nicholas Andrew Lindsay Stuart, predstavnik Kymah Limited.
www.dnevnik.si/poslo...vice/49222
supervi zor.kpk-rs.si.../72533757/

RADO ANTOLOVIČ

Tokrat je bil v vlogi državnega nadzornika, tistega, ki ga je že prej predlagal SOD. In tako je moral tudi glasovati ali pa še bolje, ne glasovati. Včasih so rekli, da si lahko, samo za ali samo proti, šele kasneje, se je pokazalo, da imaš legitimno pravico odločiti se, da boš vzdržan. To je tudi tisti, ki je med drugim tudi pohvalil dosedanje delo Gašparja Gašparja Mišiča. To je tudi tisti, ki je končal Pomorsko šolo v Portorožu, ravno tisto, ki jo je končal tudi Gašpar Gašpar Mišič. To je tisti, ki je z Gašparjem Gašparjem Mišičem ostal v poklicu, za katerega se je izšolal in takšnih je dandanes zelo zelo malo.

GAŠPAR GAŠPAR MIŠIČ

" Če ne bomo kmalu spremenili smer, ki nas pelje naravnost na čeri, niti ledolomilke nas več ne rešijo!"
twitter.com/ggmPS

IZJAVE ZNANIH
V spopadu morale in denarja, denar redko izgubi.
Shirley Chisholm, političarka
www.poslovni.hr
zoran13 sporočil: 2.064
[#2630793] 04.12.16 10:36
Odgovori   +    0
NAGRADNIH IGER ČAR

Smisel takšnih nagradnih iger je zelo prefinjeno zbiranje osebnih podatkov državljanov oziroma bodočih zavarovancev, saj jim pod pretvezo koristnosti za njihovo zdravje, ponujajo nagrado v obliki 5 izžrebancev v obliki 12 litrov Dana Zero, kar skupaj znese 60 litrov pijače Dana Zero. Torej, ali ste pripravljeni "zamenjati" ali "prodati" svoje osebne podatke za zgolj 5 litrov pijače Dana Zero, je povsem odvisno od vas. Tudi, če je vse v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), saj tudi v drobnem tisku prav nič ne piše, koliko let na zavarovalnici razpolagajo s tako pridobljenimi osebnimi podatki, prav tako pa tudi nič ne piše, kako in na kakšen način dosežemo prepoved razpolaganja s tako pridobljenimi osebnimi podatki. Takšnih prefinjenih taktik se za enake namene poslužujejo tudi pri drugih zavarovalnicah, saj je še preveč očitno, da jim je začelo zmanjkovati novih in zmanipuliranih potrošnikov.

NAGRADNA IGRA

PRVA
Članica skupine Prva Group

BRES SLADIL, BREZ SLADKORJA - 080 88 08

Polno življenje živimo, če smo odgovorni in se zavedamo pomena zdravega načina življenja. Zato smo pri PRVI v sodelovanju z Dano za naše zavarovance pripravili nagradno igro BREZ SLADIL, BREZ SLADKORJA.

DANA ZERO - BREZ SLADIL, BREZ SLADKORJA

" Dana Zero je NOVA negazirana brezalkoholna pijača brez energijske vrednosti. Je brez sladkorja in sladil. Za harmoničen in osvežilni okus je dodan sadni sok brusnice, mandarine ali breskve. Dana Zero je osvežilna pijača za vroče poletne dni in piknike. Na voljo je v 0,5 L in 1 L plastenki."

Navodila:
Odgovorite na nagradno všrašanje in nam izpolnjen obrazec najkasneje do 28.06.2016 vrnite na naslov Prva osebna zavarovalnica,d.d., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana. Med prejetimi pravilnimi odgovori bomo nagradili 5 izžrebancev. Vsak od teh prejme 12 litrov pijače Dana Zero.

Obrazec za sodelovanje v nagradni igri

1.Nagradno vprašanje
Katera je prednost pijače Dana Zero?

2. Osebni podatki
Ime in priimek:
Naslov:
Pšt. in kraj:
Datum rojstva:
E-pošta:
Telefon:
Kraj in datum:
Podpis*

* Sodelujoči v nagradni igri soglašajo in sprejemajo pravila in pogoje nagradne igre ter s podpisom jamčijo za pravilnost podatkov navedenih na obrazcu.
* Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da se pridobljeni osebni podatki v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) uporabljajo v zbirkah, ki jo vzpostavi, vodi in vzdržuje Prva osebna zavarovalnica, d.d. ter da pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1 uporablja za namene izvedbe nagradne igre, neposrednega trženja in obveščanja o novostih poslovanja oz.ponudbi, prav tako tudi za statistične obdelave, segmentacijo strank, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

Vsi nagrajenci dovoljujejo javno objavo imena in priimka nagrajencev na spletni strani www.prva.net
Splošni pogoji nagradne igre se nahajajo na www.prva.net/docs/brez-sladil-brez-sladkorja.pdf

VSI SE OTEPAJO, A NEKDO BO MORAL PREVZETI ODGOVORNOST: Alenka Žnidaršič Kranjc, boste plačali Mišiču iz svojega žepa?
www.regionalobala.si...-misicu-iz

BOB DNEVA

"Ne moremo pristajati, da vplačevanje prispevkov v slovensko pokojninsko blagajno postane enako kupovanju loterijskih lističev."
Zdenko Lorber, predsednik sindikata Alternativa
Petek, 25. November 2016
www.vecer.com/6279049

BOB DNEVA

"Napačna selekcija je pripeljala na vrh ekonomiste egoiste - negose, ki imajo negativen odnos do okolja in zadovoljujejo le lastne interese."
Franjo Štiblar, ekonomist
Torek, 29. November 2016
www.vecer.com/6280345

Strani: 1