Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Totalna vojna za Mlinotest

Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 19.112
[#2613845] 29.08.16 12:17
Odgovori   +    3
Če se že ustavni in vrhovni sodniki obtožujejo za laži (verjetno zato, ker celo življenje poslušajo le laži), se laganje za resne gospodarstvenike ne spodobi, prepustimo raje laži sodnikom, ministrom, profesorjem...
anon-411287 sporočil: 1
[#2613902] 29.08.16 15:11
Odgovori   +    10
čas vnosa: 29.08.16 14:55
Kako v petih korakih pod pretvezo pomoči 'malim' zaslužiti kup evrov in si turistično ogledati cel svet?

1. Korak: Ustanoviš neprofitni zavod in se ustoličiš za predsednika
(zaradi boljšega PR povabiš k sodelovanju v kak odbor nekaj znanih strokovnjakov in profesorjev ter narediš lepo spletno stran)
Stroški: 240 EUR
2. Korak: Na smetiščnem računu KDD (zastonj) pobereš delnice raznih slovenskih firm (seveda delniških družb, če se da, čim večjih), od ostalih družb pa na trgu kupiš po par delnic - lahko le po eno
Stroški: 100 EUR
3. Korak: V imenu 'malih delničarjev' (katerih pooblastil niti ne rabiš, saj jih imaš v imenu zavoda!) ter z vstopnico parih delnic, se udeležuješ skupščin delniških družb in maksimalno težiš (beri: kradeš čas pri vseh točkah dnevnega reda in delaš galamo)
Stroški: tvoj čas, lepa obleka s kravato, potni stroški
4. korak: Če zaslediš 'kost' za glodanje jo pograbiš, daš nasprotni predlog, napoveš izpodbijanje, celo vložiš kakšno poceni tožbo in vse skupaj v obliki intervjujev, izjav za javnost ter posnetkov na lastni spletni strani 'vržeš' medijem in javnosti.
Stroški: zelo malo kakšna taksa sodišču, papir
5. Korak: prijazno prosiš upravo napadene družbe za kavico in če te sprejmejo, jim ponudiš sodelovanje pri različnih tvojih projektih, ki so seveda več ali manj farsa in imajo pompozni naziv. Če uprave nočejo nadaljnih težav v večini primerov sprejmejo ponudbo in postanejo veseli sponzorji dogodkov, pri tem pa imaš lepo plačo, pokrite vse stroške in obfrčiš cel svet od Maldivov do Maldivov.
Če uprave nočejo 'sodelovati', nadaljuješ s koraki od 2 do 4 v nedogled, dokler jih ne sreča pamet!

P.S.: Vsakršna podobnost z VZMD ali dejanji njenega predsednika je zgolj slučajna!

Strani: 1