Strani: 1

7175S sporočil: 2.407
[#2500404] 17.02.15 09:28
Odgovori   +    13
"Po neuradnih informacijah zanimanje mednarodnih upravljavcev pristanišč za Luko še vedno obstaja, vendar predvsem za pretovor zabojnikov. Po drugi strani je jasno, da so potencialni vlagatelji glede na minule izkušnje zadržani."

Lepo vas prosim, vsak resen vlagatelj mora biti zadržan ter do konca in še naprej previden, kadar je govora o Sloveniji in njeni družbeni ureditvi, ki jo vladajoči komunisti imenujejo "demokratični" socializem. Potencialni vlagatelji iz urejenega gospodarskega okolja ter demokratične države utemeljene na privatni lastnini, verjetno ne bo vlagal svojega denarja iz "humanitarnih" razlogov v podjetja, ki jih bodo še naprej upravljal in izčrpaval komunistični kleptomanski klan (KKK). Resnemu vlagatelju, ki vlaga svoj denar zaradi širitve svoje dejavnosti in pričakovanega dobička, ta slovenski KKK namreč zaradi svoje prevarantske narave, nesposobnosti in kradljivosti , prav zares ne more vzbujati zaupanja. Svoje lažnive obljube o resnih strukturnih reformah in zagonu gospodarstva so člani KKK že vsaj 100 x požrli, kar so nam po tudi pokazali in dokazali ter zagonili zagonska sredstva v obliki kreditov na kredite za svoje sebično uživaško življanje. Slovenski KKK se dobro zaveda, da če izgubi oblast in nadzor v podjetjih in bankah, bodo nekateri njegovi člani zagotovo v nekaj letih končali v slovenskih in tudi tujih zaporih, saj bodo, če se bodo ukvarjali samo še s "čistimi" mafijskimi posli, slej ko prej izgubili absolutno oblast v državi in seveda v organih pregona ter v pravosodju, to pa bi pomenilo konec prvorazrednosti za komuniste in konec prisilnega suženjstva za drugorazredne državljane.
anon-342707 sporočil: 4
[#2500454] 17.02.15 13:17
Odgovori   +    1
čas vnosa: 17.02.15 13:03
Ja, gg. in tov.i,
30. aprila popoldne okoli od 14.30 do 19. ure je v neki granatni luknji v Berlinu pred svojim bunkerjem zlovoljno gorel/ni maral zagoreti, da so ga, vključno njegovo ubogo Evico, dodatno polili z bencinom in pokrili s še več njegovimi časopisi - eh, saj veste: Firer Hitler - tiste mesece tudi "naš, primorski, istrski, aDriatišekustelender firer:
istočasno kot naročeno so se dokopali do Kopra in vanj istrski partizani, menda ni nobenega več od tistih živega:
kdo ve, ali je kateri vedel, da vstopa kot novi gospodar v mesto, kamor ni imel dostopa/pristopa zadnjih 1346 let, od 599., ko so bili njegovi stari prvič omenjeni.
S tem se je končal/prekinil DEUTSVHES DRANG NACH SU¨DEN.

IN EVO: ŠE PROSITI JIH MORAMO, DA PRIDEJO IN NAS KUPIJO.
IN POBIRAJO DOBIČKE...

Strani: 1