Strani: 1

anon-208267 sporočil: 7
[#2474668] 18.11.14 22:53
Odgovori   +    10
Pa smo na začetku konca, konca za DUTB. Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) ga sračka, deluje negospodarno in nepregledno, čeprav je bilo rečeno in obljubljeno, da bo banka poslovala transparentno in bomo davkoplačevalci korektno in ažurno obveščeni o njenem delu. sploh pa, da bodo razkrili lastnike slabih kreditov in njihove posojilodajalce oziroma tiste, ki so jim posojila odobrili.

Dočakali smo ravno nasprotno od pričakovanega, zato je prav, da vrnejo tista dva milijončka državnih poroštev. Sploh pa je razsipnost slabe banke že kar pregovorna. Pravzaprav je čas, da podjetja začno vračati državna porostva, kajti v škripcih niso samo podjetja, temveč država sama. In z njo davkoplačevalci. Nemogoče je, da s pohanimi piškami hranimo te požeruhe, sami pa nimamo za kislo zelje. Pa nam kar jemljejo. Ukinimo banke in nam ne bodo mogli več jemati!

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) oziroma "slaba banka" je bila z vpisom v sodni register uradno ustanovljena marca 2013, država pa ji je namenila 3,6 milijonov. Plus posojila oziroma državna poroštva firm, ki so zdaj na slabi banki, in nam je takoj jasno, da ministr Mramor zahteva premalo.

Strani: 1