Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Predčasna renta: varovalka pred brezposelnostjo

Strani: 1

Tejči. sporočil: 1.122
[#2359194] 27.03.14 22:52
Odgovori   +    11
Pozabili ste dodati pasico : reklamno sporočilo.....


p.s.: naslednji teden seveda pričakujemo nadaljevanje kje se da takole varčevati in koliko znaša mesečna premija......
7175S sporočil: 2.407
[#2359251] 28.03.14 08:09
Odgovori   +    14
Preden se nekdo razpiše in naredi reklamo o možnostih in ugodnostih dodatnega pokojninskega zavarovanja, je potrebno napisati, da žal živimo v deželi lopovov in prevarantov, in da je tudi varčevanje za dodatno pokojnino, tako kot varečevanje v bankah, pa redno plačevanje za pokojnino, pa redno zdravstveno zavarovanje, pa dodatno zdravstveno zavarovanje, pa zavarovanje na zavarovanje, namenjeno predvsem temu, da se sredstva zberejo, potem pa "legalno" pokradejo in ne v dobrobit pridnim varčevalcem. Zadnji primer so bile podrejene obveznice pokojninskih družb v kradljivih bankah Probanki in Factor banki. Tudi Pokojninsko blagajno so v zadnjih 50 letih kar nekajkrat do zadnjega dinarja in tolarja "legalno oropali", ker so na koncu obračunskega leta ugotavljali presežke (presežki so bili normalna zadeva, dokler je bilo zaposlenih, ki so vplačevali 5x več kot tistih, ki so prejemali pokojnino), a ropali so tudi, ko sta bila samo še dva zaposlena na enega penzionista, vrnili pa nič, sedaj pa barbe in demagoški super ekonomisti trdijo, da država plačuje za penzioniste. Ravno tako so 50 let ropali zdravstveno blagajno in vse ostale blagajne in izropali bodo tudi to dodatno pokojninsko varčevanje in to na "legalen" način izropali pa bodo tudi vse zavarovalnice, kjer je edino še denar in tudi bančne depozite z nizkimi obrestmi in preko visokih obdavčitev, tudi tokrat "legalno". Pa tako malo bi bilo ptrebno, le ponovna uvedba smrtne kazni za krajo naprimer nad 250.000 evrov. Saj teh smrtnih obsodb nebi bilo veliko, ker bi se barabe "skulirale", tako so vedno bolj brezobzirni in brez sramu si vsak dan izmislijo kakšen nov nateg, kako "legalno" krasti drugorazredne državljane.
turkda sporočil: 1.906
[#2359294] 28.03.14 08:58
Odgovori   +    6
Ker imajo zavarovalničarji z državo trdne povezave JIM NE ZAUPAJTE DOLGOROČNO denarja. Ker jim je edini cilj pobrati vam denar, ga porabiti za plače, ugodnosti in polnjenje državnega korita.

Dejstvo: podpisani pogoji ob začetku varčevanja so bili, da po 10 letih prideš do denarja brez obdavčitve.
Ko se je približal 10 letni rok, so navedeni staknili glave, spremenili (zakonsko seveda9 pravila in oropali vse varčevalce. Z brutalnim obdavčenjem. SVINJARIJA! In tako bodo storili kadarkoli se jim bo zahotelo poseči v žakelj VAŠEGA denarja.
PS
Pa pustimo ob robu, kako so si tudi znižali težavnost upravljanja z nižanjem zagotovljene donosnosti.
Ah, pa ne ... ker niso zavarovalničarji bili sposobni dosegati zakonsko predpisane donosnosti, so seveda popravil, prilagodili zakon in si predpisali nižjo. Tako, ki jo za šalo brez muke dosegajo.

BANDA LOPOVSKA! NE zaupajte jim svojega denarja!

Strani: 1