Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Nekaj razveseljivih novic

Strani: 1

hudhren sporočil: 406
[#2352968] 19.03.14 18:37
Odgovori   +    0
Bodo dobili priložnost že dokazano uspešni podjetniki, direktorji, kulturniki, učitelji, zdravniki, znanstveniki, kmetje...?

V čem pa je za hudiča ta priložnost. V novem razmetavanju bančnega ali državnega denarja ? Ali morda v tem, da se najprej briše vse isto, kar država počne za pobrani denar, pa bi za to nihče ne bil protovoljno pripravljen dati svojega denarja. Da se tisto, kar je potrebno organizira skrajno racionalno in učinkovito. Da se pobira manj, ker se tako ali tako lahko pobira le tistim, ki so do sedaj znali ustvariti kar jim z davki jemljejo. In bo tistim, ki to zmorejo in znajo ostalo več možnosti razvoja. Da se odstranijo vse nore zakonske omejitve, ki ovirajo in onemogočajo svobodo iniciative v gospodarstvu. In še in še svari, ki ne stanejo, zahtevajo pa le zdravorazumsko razmišljanje. A slednjega med vladajočo strukturo pač ni. In zakaj ne ? Ker v njej dokazano uspešnih podjetnikov, direktorjev, kulturnikov, učiteljev, zdravnikov, znanstvenikov, kmetov ni !
0708KLiXL sporočil: 206
[#2353106] 19.03.14 22:20
Odgovori   +    0
Ma daj Matjaž no, bliža se nova zadolžitev cca 1,5 mld eurov.....
Javna poraba in javni sektor se očitno ne bo zmanjšala !
Davki podjetnikom se tudi ne bodo zmanjšali !

In, Matjaž, ne državo, ne inšpektorja, ne novinarja ne briga zakaj ima nekdo ali več njih, brez ali z izobrazbo po 20 letih delovne dobe, na relativno zahtevnem delovnem mestu prikazano minimalno plačo .

Strani: 1