Strani: 1

condy sporočil: 285
[#780588] 16.04.10 11:23
Odgovori   +    0
Jaz sem tam jedu žabje krake in polže. Oboje je bilo odlično.
voda1 sporočil: 73
[#780802] 16.04.10 13:48
Odgovori   +    0
Zaradi uporabe sveže zelenjave in bogate ponudbe štrukljev, domačih raviolov.. in raznih žitaric je to tudi ena izmed redkih gostiln iz katere tudi vegeterijanci odidejo z nasmehom.
anon-121781 sporočil: 1
[#781909] 18.04.10 16:45
Odgovori   +    0
Franclu, gre vsa čast za pogum in izvirnost ter doslednim stremenjem po načelih "krajevne in časovne izvirnosti", jedi so res okusne in izvirne. Že sam obstanek na močno opešanem in milo rečeno katastrofalno nizkem enogastronomskem nivoju v celjski regiji ni ravno od muh. Dasiravno v Celju in okolici nima "premočne" konkurence pa se mi zdi ocena rahlo previsoka (ne glede na izvirnost noš v katere je oblečeno osebje), saj so porcije absolutno prevelike in s tem onemogočajo podrobno obdelavo menija (npr. gobove juhe je v eni porciji vsaj za dve osebi, pri zgoraj ocenjeni petelinji juhi bi z lahkoto izvzeli vsaj dve rezini jeternih štrukljev, prav tako je odveč vsaj en krap z repom iz volovskega repa, da o sladicah sploh ne začenjam), po pregledu slik, ki so priložene zgornji oceni, pa kot redni gost, žal ne morem mimo dejstva, da so jedi na slikah aranžirane vsaj dvajset odstotkov lepše in natančneje, kot v primerih, ko jih postrežejo gostom ki niso ravno T.S. in co. Res je, da je v majhni Sloveniji včasih težko ostati "anonimen in neprepoznaven" ocenjevalec gostiln, mislim pa, da je v primerih, ko ocenjevalec ocenjuje gostilno v kateri ga "poznajo", pri ocenjevanju treba biti malce manj prizanesljiv saj je prav prizanesljivosti ter pomanjkanja kritičnega ocenjevanja vse preveč že v NeDelo-vi rubriki. Še enkrat vsa čast Zaverškovim za vse neskončne napore in muke s katerimi skušajo Celjane odtrgati od "dunajcev" in "restanega" in jim odpreti vrata v kulinarične višine, a še enkrat poudarjam: kvaliteta PRED kvantiteto!
anon-85100 sporočil: 99
[#782022] 18.04.10 20:04 · odgovor na: condy (#780588)
Odgovori   +    0
Z eno besedo - Špica.

Strani: 1