Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Dosje SCT še kar pri Barbari Brezigar

Strani: 1

anon-125191 sporočil: 3.718
[#307268] 03.09.08 00:57
Odgovori   +    0
A niso zdaj volitve... Koalicija, kaj čakate? Če ste že začeli brskati po gradbenem lobiju in ves pomp prelili v medije potem izpeljite zadevo do konca... Ali se bojite, da se izve kaj za vas nesprejemljivega? Ne vem zakaj se je zadeva kar naenkrat ustavila.
anon-163541 sporočil: 330
[#307275] 03.09.08 01:54 · odgovor na: anon-125191 (#307268)
Odgovori   +    0
Ali ti veliki Čas je prešinil
srce in razum,
ali stoletni strah tvoj je izginil,
prevzel te pogum?
Narod, o narod, sodba zdaj tvoja se piše,
zapiši jo sam!(A. Debeljak)     

Spoštovane Slovenke, cenjeni Slovenci! 21. septembra bomo vnovič odločali o tem, kdo bo v Državnem zboru zastopal slovenski narod!

Pozivam vas – Ne ostajajte doma! Vaša pasivnost koristi samo dosedanjim privilegirancem, zato se udeležite volitev in glasujte za:  

                 &n bsp;       &nbs p;                 &n bsp;       &nbs p;                 &n bsp;       STRANKO SLOVENSKEGA NARODA (SSN)   WWW.ssn.si

VAŠO STRANKO KLENIH SLOVENK IN SLOVENCEV, KI SI UPAMO IN SMO SE ZDRUŽILI V SKRBI ZA SLOVENSKI NAROD, ZA VSE NAS.KO GRE ZA PRAVICO IN RESNICO, NAS ZEDINJENIH SLOVENCEV, NIHČE NE MORE USTAVITI!STOPIMO SKUPAJ! 

KO NAS BOSTE IZVOLILI V DRŽAVNI ZBOR, BOMO VAŠI POSLANCI, POSLANCI V SLUŽBI LJUDSTVA IN NE PODALJŠANA ROKA LOBIJEV, KLANOV IN ŠKODLJIVIH ZDRUŽB. STORILI BOMO VSE, DA NAJPREJ VZPOSTAVIMO  PRAVNO DRŽAVO V KATERI BOMO KONČNO ZARES VSI ENAKI PRED ZAKONOM.

TO PA JE POGOJ IN ZAGOTOVILO, DA BO MED DRUGIM VRNJENO TUDI CELOTNO POKRADENO PREMOŽENJE TISTIM, KI SMO GA S PRIDNIM DELOM USTVARILI. 

DAJEM VAM ČASTNO BESEDO!
 

BREZ PRAVNE DRŽAVE NI DEMOKRACIJE! V BREZPRAVNI DRŽAVI VLADAJO LOBIJI, KLANI IN ŠKODLJIVE ZDRUŽBE – MAFIJSKA SEBIČNA LOGIKA! RECITE KONČNO , DOVOLJ JE! NOČEMO MAFIJSKE DRŽAVE!   GLASUJTE ZA PRAVNO POŠTENO, PRAVIČNO IN BOGATO SLOVENIJO!           &n bsp;       &nbs p;                 &n bsp;       &nbs p;    WWW.ssn.si

ZDRUŽUJE NAS SKRB ZA NAROD! 

Ladislav Troha, major slovenske vojske, veteran vojne za samostojno Slovenijo Kandidat SSN za poslanca slovenskega naroda v 4. volilni enoti, vol. okraja št. 1 in 2        & nbsp;       &nb sp;         ;        & nbsp;       &nb sp; (NE ZAVRZI, DAJ NAPREJ!!!)
anon-127385 sporočil: 972
[#307832] 03.09.08 13:20
Odgovori   +    0
Ej, počakajmo na volitve. Potem bo, ali pa ne bo (šlo pod preprogo). Sedaj se ukvarja z Patrio.
anon-169298 sporočil: 200
[#307833] 03.09.08 13:20
Odgovori   +    1
Najprej jih je bilo treba javno, pred kamerami aretirati, vkleniti, voziti z maricami, dati v pridržanje, jih zaslišati, obvestiti javnost, da so velike barabe in tajkuni, jih razčetveriti in rezervirati prostor na Dobu.....
Jasno, volitve se bližajo!!!
Pa kljub temu ni nobenih dokazov, pa naj se barbara in ostali iz tople še tako naprezajo.
Tokrat so malo prehitro planili in se kar precej ušteli.

Sedaj imajo to priliko popraviti in uravnovesiti in pridržati in zaslišati Janšo in druge, ki pa jih že v tujini javno obtožujejo korupcije!

Strani: 1