Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek EU deluje tudi brez Lizbonske pogodbe

Strani: 1

anon-171955 sporočil: 383
[#294635] 10.08.08 21:12
Odgovori   +    0
Isklučitzev Irske iz EU bi bila dobra šola za naprej.
anon-45015 sporočil: 760
[#294643] 10.08.08 21:34 · odgovor na: anon-171955 (#294635)
Odgovori   +    0

oreh5 je napisal(a):
Isklučitzev Irske iz EU bi bila dobra šola za naprej.
 
Oh, "oreh5",
Irci so hvala bogu kot izrazito tradicionalna-konzervativna KATOLIŠKA  evropska država s svojo NAJBOLJŠO evropsko "zgodbo o uspehu" dobeseno REŠILI EVBropo pred novo PREVARO, kar to Lizbonsko skrpucalo je, in s katero so hoteli "mojstri" NATEGNITI 500 milijonsko Evropo, se izogniti sprejemanju tega na referendumih, kjer je Irska EDINA, ki mora o tem odločati na neposrednem REFERENDUMU. Z za referendume visoko udeležbo kjer se je referenduma udeležilo 53 % vseh  irskih volivcev in na katerem so z gladko večino 53,4 % PROTI in 46,6 % ZA gladko, jasno, nedvoumno ZAVRNILI poskus te najnovejše PREVARE nas 500 milijonov EVropejcev.
Lp, M.S.
depersin sporočil: 9.469
[#294652] 10.08.08 22:28
Odgovori   +    0
Me prav zanima, katere države bi izločile Irsko iz EU. Ircem se je treba zahvaliti, kajti pogodba je slaba.

Pogodba, ki vsebuje toliko omejitev za države, hkrati pa toliko državam dovoljuje izjeme, je slaba. Namesto, da je toliko izjem, naj pogodba teh spornih členov enostavno ne vsebuje.
anon-45015 sporočil: 760
[#294711] 11.08.08 07:55 · odgovor na: (#294651)
Odgovori   +    0

NavadniNimda je napisal(a):

Evropejcev nas je cirka 650 milijonov, z Ukrajino in Gruzijo, poleg vseh bivših YU in Albanije, pa še malo več. Če dodamo sem še Severno Ameriko, nas je vsaj milijardo. Če se nekoč Rusi spametujejo, pa smo že na 1.3 milijarde, torej toliko, kot premorejo Kitajci. Menim, da smo Evropejci pomembni kot velesila, ne kot množica majhnih fevdičev.

Edino tako lahko rešimo Zahodno civilizacijo. Če se ne podvizamo, bodo že naši vnuki v osnovni šoli natepavali Mandarinšičino in hvalili Đingis-Kanove osvajalne pohode ter Mao-Cetungov pesniški navdih! ;)
 
1. Na zadnjem EU-Rusija srečanju pod predsedstvom Sloveniaj je  Ruski predsednik Medvedjev predlagal ravno to: NOV varnostni sporaztum "od Vladisvostoka do Vancouvra", kar pomeni vso severno poloblo obsegajočo takoimenovano "zahodno civilizacijo.
2. Vendar (in tega ti še  NE razumeš in vidiš), je močan judoizraelski-cionostični lobi PROTI temu, ker se to ne vklaplja v NJIHOV koncept NJIHOVE (judovske) PROTIkrščanske dominacije. Njihov cilj je izničiti krščanske temelje "zahodne" civilizacije.
3. Premalo poznaš zgodovino "zahodne civilizacije" zadnjih 215 let let, od DRUGE (2.) Francoske revolucije iz leta 1791 dalje, ko se je po PRVI plemeniti Francoski revoluciji leta 1789 (ločitev Cerkve in Države "Bogu kar je Božjega-Cesarju kar je Cesarjevega, omejitev Monarha na simbolno-predstavniško raven in vpelajava Paralneta s predstavniki različnih skupin ljudstav, ter liberte, egalite, fraternite, ...)
JUDOM (Robespierre-Jacobinci)to ni bilo dovolj in so znotraj gornje PLEMENITE Revolucije zanetili NOVO revolucijo leta 1791 in s svojim PATOLOŠKIM sovraštvom do KRŠČANSTVA začeli sekati glave in izvedli prvi GENOCID po sodobni terminologiji.
4. Naprej pa veš... tam se je rodil Lenin, Mussolini, Hitler,.....
5. Tako 1. kot 2. svetovno vojno so ZANETILI "JUDJE"
6. V zadnjih desetletjih vztrajno, zadnjih 15-20 let pa POPOLNOMA si je judoizraelski lobi podredil ameriško zunanjo politiko in prek nje tudi Evropsko, vse podrejeno judoizraelskim-cionističnim specifičnim ciljem in interesom, to je v osnovi RAZJEBATI "krščanske" temelje "zahodni" civilizaciji:
 V EVropi konkretno s:
 - PODTAKNITI Neevropsko-azijsko 75 bmilijonsko Turčijo v EU
 - izsiliti "proti vsem medanrodnim normam "neodvisno" Kosovo kot prvo samostojno pretežno MUSLIMANSKO državo v EVropi
 - postaviti nove rakete SREDI EVrope
 - "ŠIRITI" EU inpredvsem NATO proti vzhodu na rusko dvorišče
vse s ciljem SPRETI EVropo in Rusijo
 - Sedanje dogajanje v Gruziji je do pičice v skladu s tem peklenskim, uničujočom judoizraelski-cionističnim projektom

 - in cela vrsta detajlov, ki jih TI sploh NE vidiš, ker si zaslepljen tako kot velika večina drugih
 - tudi Lizbonska pogodba je proejkt "judovske" PREVARE Evurope s ciljem RAZJEBATI temelje "krščanskosti" evropske civilizacije, kar pa je Irska, hvala Bogu PREPREČILA. TI in velika večina tudi na tem Firumu tega sploh ne razumete in LUPATE neumnosti v funkciji judoizrealskega lobi9ja za destrukcije EVrope.

ONI pa s svojim "bolnim" projektom o Velikem Izraelu počenajjo tam dol PIZDARIJE kot j eIrak in sedaj še Iran, doma pa RASISTIČNO APARTHEID proti Palestincem
Ko boč začel vsaj malo gledati skozi ta očala, ti bo začelo biti marsikaj bolj jasno !
Lp, M:S.
anon-77229 sporočil: 221
[#294754] 11.08.08 09:08 · odgovor na: anon-45015 (#294643)
Odgovori   +    0

starmar6 je napisal(a):


Oh, "oreh5",
Irci so hvala bogu kot izrazito tradicionalna-konzervativna KATOLIŠKA evropska država s svojo NAJBOLJŠO evropsko "zgodbo o uspehu" dobeseno REŠILI EVBropo pred novo PREVARO, kar to Lizbonsko skrpucalo je, in s katero so hoteli "mojstri" NATEGNITI 500 milijonsko Evropo, se izogniti sprejemanju tega na referendumih, kjer je Irska EDINA, ki mora o tem odločati na neposrednem REFERENDUMU. Z za referendume visoko udeležbo kjer se je referenduma udeležilo 53 % vseh irskih volivcev in na katerem so z gladko večino 53,4 % PROTI in 46,6 % ZA gladko, jasno, nedvoumno ZAVRNILI poskus te najnovejše PREVARE nas 500 milijonov EVropejcev.
Lp, M.S.


Seveda je ravno lizbonska pogodba zagotavljala večjo transparentnost evropskih institucij z javnim dostopom do vseh procesov odločanja. Večina moči bi bila centralizirana v evropskem parlamentu, kajti evrospki poslanci so direktno voljeni in imajo ljudski mandat.

Očitno pa imajo nekateri raje skrivne pogovore v evropskem svetu in lovke evropske komisije razpredene skozi celotno vertikalo evropskih institucij.

Strani: 1