Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Preiskovalno: Ribičev milijon inženirjem, prijateljem z jadranja?
Strani: 1
sporočil: 9.509
Evo hejterji.
Kreator in financer SDS+Demokratov+NSi+Resnice je financiral to vlado skozi zaslužke iz te poslovne stavbe, Ribič in prijatelj pa sta primaknila lonček.
Evo, razvojna Slovenija v malem.
Finance pa v jok, ker jim ni nič od tega kapnilo v lonček. Ali res?
Ali bo policija te vozle rešila? Ja, kaj bi pa lahko šlo tle narobe, če je Matoz postal minister?
Apoteoza slovenske realnosti.
(Meni je edino žal, da v mojo kanglico ni kapnilo ene 200 k eur. Pol bi vsaj si lahko privoščil eno kajuto s privezom ob kroacijski obali... in zrl v lep sončni zahod)
Kreator in financer SDS+Demokratov+NSi+Resnice je financiral to vlado skozi zaslužke iz te poslovne stavbe, Ribič in prijatelj pa sta primaknila lonček.
Evo, razvojna Slovenija v malem.
Finance pa v jok, ker jim ni nič od tega kapnilo v lonček. Ali res?
Ali bo policija te vozle rešila? Ja, kaj bi pa lahko šlo tle narobe, če je Matoz postal minister?
Apoteoza slovenske realnosti.
(Meni je edino žal, da v mojo kanglico ni kapnilo ene 200 k eur. Pol bi vsaj si lahko privoščil eno kajuto s privezom ob kroacijski obali... in zrl v lep sončni zahod)
sporočil: 6.544
Hmmmm, zanimivo pisanje.
No, sedaj mi pa ne gre v račun, kako to, da se je tega Južno, ki bi naj služil z DARS-om omenjalo, da je v sporu z državo zaradi prenizke cene goriva ?
Ali so mu premalo milijonov zaslužka pri gorivu kompenzirali pri DARS-u ?
Nedolgo nazaj je nek medij objavil, da bi naj bil ta Južna bolj naklonjem desni vladi.
Sedaj pa beremo neke povezave z Golobom.
No, sedaj mi pa ne gre v račun, kako to, da se je tega Južno, ki bi naj služil z DARS-om omenjalo, da je v sporu z državo zaradi prenizke cene goriva ?
Ali so mu premalo milijonov zaslužka pri gorivu kompenzirali pri DARS-u ?
Nedolgo nazaj je nek medij objavil, da bi naj bil ta Južna bolj naklonjem desni vladi.
Sedaj pa beremo neke povezave z Golobom.
sporočil: 72
Čimprej ustanovit SKOK in preiskat kot je treba. Ker če bodo take
zadeve preiskovali obstoječi organi se ne bo zgodilo nič kot že
tolikokrat, saj so ti razni Golobi in Ribiči "imuni" na take
preiskave oz. epiloge zgodb.
Strani: 1