Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Jankovićeva načela
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 361
pezdon je napisal(a):
kup denarja je treba znat naredit, še večja umetnost je kup ohranit - za vsak posel pa je potrebno lobiranje tudi politično in kdor zna zna !
Če si bo župan uredil gredico - mesto in občani pa bomo imeli nekaj od tega me nič ne moti !
Dosedaj so vsi županje in rupsi delali "njive" mesto pa je bilo vedno bolj revno in zapuščeno, spomenik pred Dramo pa je v posmeh kulturi al pa mogoče postavljen kot "šumi projekt" nateg.
Če pa se naš župan odloči kar menda tudi namerava narediti "wireles internet mesto Ljubljano" in to gratis za vse kot "vzvod in vložek mesta" za razvoj, pa bo za razvoj mesta in posla v mestu naredil več kot vsi župani Ljubljane dosedaj in vsi EU skladi, ki končajo v njivah polititičnih elit!
Zokiju iskreno priznam, da je verjetno eden najsposobnejših političnih palčkov - večina, ki jih postaviš na kup denarja, tega ali pokradejo ali zapravijo, za sabo pa pustijo pogorišče. Mu nimam kaj očitat, človek se znajde in nekaj naredi.
Vendar to ni referenca, če sem prepotenten, bi znal tudi jaz ali kdo drug na takem kupu sezidat nekaj v korist družbe (pa zase zraven poskrbel). Kapo dol pred tistim, ki je iz nič ustvaril nekaj in hkrati tudi družbi okoli sebe prinesel prednosti in koristi - to so reference.
Kaj se je župan odločil narediti, in kaj bo dejansko naredil (me res zanima kaj mu bo sploh uspelo narediti v enem mandatu od obljubljenih ciljev) je pa čisto druga zgodba - iz javnega denarja je dolžan delati v dobro javnosti, ne pa kovati svoje medijske pozicije. Ima pa velikansko prednost, ker so bili njegovi predhodniki daleč večje gnide in se mu sedaj ne bo težko pokazati v pozitivni luči.
Vse ocene tega sporočila:
Ni nobene :(