Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janez Janša ni politik

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

kzupanc sporočil: 10.625
[Glavni forum] Tema: Re: Janez Janša ni politik
[#52449] 22.02.07 08:28 · odgovor na: anon-91864 (#52348)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):
Najprej vprašanje: Kdo je Alji ukradel vprašanje iz naslova? A ste ji revici spremenili naslov iz "Kdo v Sloveniji ni Politik" v trditev "Janša ni politik". In ji tega niste sporočili, da bi članek spremenila. Jah! Vidi šta su joj uradili od pesme mama!

Sicer je pa ocena za Aljin izdelek, minus bedno kot ponavadi. Če sem prav razumel kaj je pisec hotel reči , je Alja le hotela svojemu božanstvu Drnilami dati kompliment preko Financ. Da se mu prikupi.

In namesto, da napiše samo zadnji stavek kolumne, je za kamuflažo morala naflancati še kup bedarij. In zliti karseda veliko gnojnice na Janšo.

Gustl, a se da urediti, da jaz v enaki maniri svoji Špeli preko kolumne v financah sporočim, da jo imam rad. Če ja, mi povej koliko znakov kamuflažnega teksta zraven moram napisati in koga (vse) moram popljuvati.

P.S. Marsovka ni pozabila sporočiti, da Kučana ni. Ni Kučana, ni F21, ni Miheljakovega poziva, ni panike med marsovci, ni Močne leve v nastanku, ni ničesar! Je le Janšev privid, ker se Janši, kolikor Alja ve, blede.

In kaj v Sloveniji je? Je Človek, ki v eni osebi združuje kar sveto trojstvo, je njegova svetost Drnilama. On, ki je Velik, ker se je "...politike naučil v precej večjem okolju". O čem ona?

Jebenti, kako ste vsi marsovci neznosno predvidljivi.

LP shaman

Res.

Sicer pa Miheljak zna vsaj stilsko dobro napisati, četudi večinoma pamflete.

Zato bi imel dobronameren predlog za Finance: Selekcija objav glede kvalitete napisanega bi bila smiselna. To enako velja za levo, cerkveno in liberalnoekonomsko usmerjene pisce. Nekaterim je žal za objavo članka dovolj že, da so močno zagreti za svoje ideje (religije).

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(