Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

fiston sporočil: 7.885

stajercmb je napisal(a):
Kako lahko je nekoga obtožiti brez dokazov na nacionalni televiziji. Nisem podpornik SDS ampak sedaj bom volili njih, ker je tole vse skupaj preveč "čudno" in razmišljanje gre le v eno smer. "KUHINJA"
 
Isto kot z dokazi :) Kaj misliš, da bi bilo če bi pokazali dokumante ? Bili bi ponarejeni. In kako naj dokažejo potem, da niso ponarejeni ? Tako da v vsakem primeru bi bilo isto kot je. No ja s tem pa ne pravim, da kake dokumente imajo.

Sem pa onega poslušal predsednika mednarodnega združenja novinarjev, da jim kao ni treba razkriti vira. Mislim, ta je pa že bila malo močna. Ja nihče jih ne sili, da razkrijejo vir, samo če je že tako, potem tudi ne vem koliko je pametno pisat potem. Zdaj sklicevati se na neko profesionalnost novinarjev kar počez ni ravno. Potem so ravno taki poštenjakarji kot sodniki. No še tam se lahko pritožiš, a čez novinarje se pa potem nimaš kje. Na sodišču bi samo rekel, da vira ne sme razkriti, ker bo potem ogrožen, potem pa lahko slama kar hoče. To da kao opravlja delo profesionalno in je zato vse čista resnica je pa vseeno malo premočna.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen