Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Vsak drugi meni, da je bil Janša podkupljen

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-2085 sporočil: 513
Zadnja sprememba: anon-2085 02.09.2008 20:16
Kdo sem jaz:

"No, dejansko sem mislil, da sem rekel, da nisem rekel ničesar, kar bi lahko rekel, da je pomenilo, da bi lahko vedel nekaj, če ne bi prej slišal, kako so nekateri pri vrhu potrdili, da imajo neke papirje, ki dokazujejo, da gre pri vsej stvari za stvar, ki je zelo zapletena in zelo težko dokazljiva, ampak logično sklepam, da mislim, da se mi dozdeva, da lahko logično sklepam, vendar zdaj tega ne morem zagotovo potrditi. Pokličite jutri ... tu-tu-tu-tu ..."

No, kdo sem jaz? ;-)


No, sem pa jaz slišal, da se govori, ker je nekdo rekel, da je njegova žena videla neke papirje, ki jih je prinesel v sosednjo pisarno nekdo, ki ga ni nihče videl, a logično sklepajo, da obstaja, saj prihaja do mešanja megle, ko pride mimo, če je temperatura dovolj visoka ... da je v bistvu dejansko res, da ni nič res, če je vse res.

Modri pa vedo povedati, da je vse to pesek v oči raji, ker politična elita pač nima ničesar pametnega ponuditi, razen zgodbic o tajkunih in nakupih orožja (+ podkupninah).

Saj je pred vsakimi volitvami nekaj ... partizani, demobranci, RKC itd. Raja pa vedno nasede ... Upam, da bodo novinarji bolj pametni, in spraševali relevantne stvari za življenje večine državljanov.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(