Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rx170 sporočil: 6.564
[MatejRigel]
Jutro,

za moj način življenja so informacije na financah bolj koristne kot vsebine na mmc.

kar se pa tiče moje liberalne ideologije, te moram popravit. Jaz nisem sveto zaverovan v delovanje trga. Zame je pogojna verjetnost sveta. če se stvari spremenijo, bom na podlagi novih dejstev spremenil tudi pogled. Pa ne govorim o nenačelnosti, ampak o racionalnosti. en.wikipedia.org/wik...ll_problem
Za Mileija sem večkrat na tem forumu zapisal, da se bom prvi posul s pepelom, če bodo stvari šle v napačno smer. In tudi teksti: Kako smo Slovenci nažgali Nemce in vso Evropo, Slovenci smo nepremičninski tajkuni, Ste bogati, ker ste boljši od drugih? Kje pa imeli ste srečo, Oropajmo banke, Slovenci smo konji in Zakaj bom kupil ljudske obveznice niso liberalno ideološki teksti. vem, prepričal te itak nisem. :)
JAz z zanimanjem preberem vse tekste, čeprav se morda kdaj s čim ne strinjam. REs pa je, da sem na religiozno obravnavanje ekonomskih problemov (kar t.i. libertarci prav gotovo v veliki meri počnejo) alergičen.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(