Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Endimion sporočil: 10.596
[FIN-454644]
Aha, nad javnim prevozom, ki ga meni priporocas, si bil pa razocaran. Kdo ti ga brani?
Če bi dobro bral moj zapis, bi videl, da sem, oz sva, gq uporabila. Na vlak sva šla v Novi Gorici, in šla z vlaka na Bledu. Ravno tako dva se vrnila v Novo Gorico.

Seveda po tem z avtom v Ljubljano. A sva na vipavskem preživela ves vikend.

Kar sem opazil, ob tisti bolani tarifi vlakca, je, da opevani trajnostni turizem Blejski je le črka na papirju. Oberimo gosta ali obiskovalca kjerkoli ga lahko. 7€ za kilometer in pol? Pa taksi v Portorožu sredi sezone je cenejši!

Filing ki sem ga dobil na Bledu je.. "Ja ejga če ti kej ne paše pa duma ustan!". Ja ni panike. A s tem odganjaš goste, ki pa bi radi zapravili, a nismo tako glupi da bi za postrežbo ravni Spodnjih Pripizdinovcev plačevali tako grdo premijo zaradi "pogleda na blejski otok ali grad". Enostavno ni vredno. Ne glede na kvaliteto hrane ali pijače.

Turistične destinacije se razvijajo celostno. Ne le skozi hotelsko ali kulinarično ponudbo. Ampak vsem skupaj. In Bled tu "fula" na polno.

Portorož in Bled sta enaki destinaciji. Za nezahtevne turiste. Le da se s cenami Portorož več ne pretvarja, da je nekaj več...

Bleda se še kar "drži" nalepka prestiža... zaradi vladarjev. Najprej Karađorđevići, nakar je štafeto prevzel Broz in njegova nomenklatura.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen