Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0531Zavar sporočil: 1.369
[najobj]
> [0531Zavar]
> > [aimon]
> > Na Quori je bilo vprašanje:
> > V: Zakaj je storilec uničil vse 4 podvodne cevovode, namesto da bi vsaj enega pustil za prihajajočo zimo?
> >
> > O: Država, odgovorna za te sabotaže, je Rusija. To ne bo nikoli dokazano, a vsi to vedo. Rusija ima interes povečati pritisk na plinski trg, da bi škodila Evropejcem. Tukaj ni presenečenja. Morda imate drugačno mnenje od mojega, kar je normalno, a če si vzamete čas in analizirate, komu je v interesu takšna sabotaža, boste videli, da je to Rusija. Evropejcev to ne zanima. Rusija je tako ali tako nameravala zapreti plinsko pipo, zagon Severnega toka 2 pa je bil odpovedan zaradi Putinove vojne v Ukrajini. Rusija je že poplačala vlaganja v gradnjo teh objektov in jih raje poškoduje. To bo le še okrepilo konec odvisnosti Evropejcev od ruskega plina. V Evropi bo zima težka, za Putinovo Rusijo pa bo naslednja veliko hujša.

> Zgodba je podobna kakšnemu romanu od Agathe Christie. Zgodi se umor na enem banketu in potem msje Poirot zaslišuje vpletene in izkaže se da imajo prav vsi motiv za umor..
>
> www.youtube.com/watc...UxJbjAnU4Q

... ja, le da v nobenem romanu od Agathe Christie - kot mulc sem prežvečil verjetno vse njene kriminalke - noben morilec umora ni tako prostodušno kot Biden na svoji tiskovni konferenci twitter.com/Lukewear...6225538051 pred zbranimi novinarji še isti dan priznal kar sam, pa kljub priznanju misje Poirot tega noče niti videt niti slišat in nobenega osumljenca niti noče zaslišat, ampak si je svojega morilca brez priskave izbral že vnaprej ...
Joj, pa daj se nehaj že enkrat obešat na ta tvit, ki ne dokzauje prav ničesar, razen tega da je Biden dementen ..
P.S.: če pozabim, da so "demokratični" novinarji pozabili ali pa polpismeni nimajo pojma, da so namesto spoštovanja v Minsku podpisanega sporazuma en.wikipedia.org/wik...agreements
Minski sporazum je bil mrtev še preden je bil podpisan. Ker je bil Ukrajini vsiljen z pištolo na čelu. Rusi so zasedli in aneksirali Krim ter dober del Donetske in Luganske regije.
Sporazum je bil farsa, že od samega začetka, pisan na kožo Putinovm ekspanzionističnim željam. Separatistične regije so imele polno podporo Wagner plačancev.
Mir se ni mogel vzpostaviti, ker se ruski plačanci niso umaknili iz regij in so ves čas netili spopade, sam Putin je sodeloval pri izigravanju premirja..pa daj preberi si na linku, ki si ga sam prilimal.
Porošenko se je ujel v to neskončno Putinovo manipulacijo, dokler ni prišel Zelenski in naredil konec te komedije.

No justice ne peace, to je edini princip ki obstaja v svetu in bo obstajal tudi še naprej.
Mir je možen samo tako da je pravičen ali pa s totalnim uničenjem nasprotnika (kar je tudi možnost)..
ukrajinski nacifašisti hoteli iztrebiti več kot 8 milijonov svojih(!) državljanov ruske narodnosti en.wikipedia.org/wik...ucation%22 ,
Prepoved ruskega jezika v šolah je seveda zelo sporen in neroden ukrep, in gotovo ni skladen z EU regulativo manjšin. Ima pa svoj zgodovinski moment (preberi si o "no citizen" statusu v Estoniji, Litvi...)
Vsekakor, ko bi se Ukrajina enkrat začela približevat EU, bi vsi takšni ukrepi padli v vodo...

Nehajte že enkrat manipulirat s tem neonacizmom in špilat Putinove papige.
Če je Ukrajina zaradi teh ukrepov nacistična država , potem je Slovenija prav gotovo še večja.
Slovenija je v 90tih izbrisala 100.000 svojih državljanov (Ukrajina ni izbrisala nikogar, samo je zahtevala da znajoo Ukrajinski jezik).

Vprašaj se - ali bi ti osebno, če bi bilo teh 100K ljudi slučajno ruskih državljanov, tudi odobraval tezo da je SLO nazi država in tepih bombardiranje Slovenije ?

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen