Zasebnost

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-317028 sporočil: 30.415
[Servis] Tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike
[#2980743] 04.12.21 19:38 · odgovor na: rename (#2980731)
Odgovori   +    2
[rename]
> [Cave_canem]
> Sem bila prepričana, da si naročnik. Za nekatere mi bo žal, da vas ne bom več mogla brati, vključno s teboj, čeprav sva nemalokrat bila na različnih bregovih/stališčih.
> Razumem pa odločitev časnika, dalo se jo je vohati v zraku.

Jaz je sicer ne razumem, ampak odlocitev spostujem, saj je to njihova dobra volja.
Enako, ne razumem, ampak spoštujem. Zaradi te odločitve novih naročnikov ne bo, bo pa jih nekaj manj obiskalo portal in opazilo kakšno reklamo.

Sem bil narocnik...20 let, potem pa sem odpovedal deloma zato, ker mi je postalo predrago; deloma pa zaradi nestrinjanja z urednisko politiko, oziroma nekaterih Simonih "zdrsov" (a la Hocem crnca....) in zaradi odhoda piscev kot so bili Elikan, Kovac, Kotnik... tudi Novica in...kaj je ze bil tisti, ki je pokrival gospodarstvo in je sel na edicijo v Delo, itd.
Bil sem naročnik, nato sem naročnino odjavil, po nekaj letih se ponovno naročil. Danes Finance jemljem bolj kot nekakšno informacijsko središče, kje poiščem začetne informacije, ki jih potrebujem pri delu. Seveda, tudi kot mesto, kje se lepo zabavam in sproščam ob pisanju komentarjev. Pri novinarjih je tako, vedno jih nekje najdeš (le Kovača ne najdem). Kar nekaj jih je na Delu. Res pa je, da če jih želiš brati moraš plačati naročnino. Kapitalizem je na vse nalimal ceno.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen