Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FrRoSt sporočil: 4.160
[FIN-311684]
Mene na splošno moti, da je Telekom, podobno kot Triglav ali Petrol v državni lasti in tam nekakšni Šarci, Mesci, Kordiši...izbirajo člane nadzornih svetov in uprav gospodarskih družb. Država nima kaj iskati v lastništvu propadajačega Telekoma.
Tudi mene to moti! Samo tako JE! Politika je na oblasti in politika izbira!! Seveda vsi računajo in naprej rinejo SVOJE kandidate!! In da o kakšni (poslovni) kulturi ali pa o dobrih praksah sploh ne govorimo! Samo mimogrede, obstajajo države, ki imajo dobre državne menagerje in njihova podjetja dobro delujejo. Celo v ameriki imajo mujeze, narodne parke, ... in ne vem kaj še, ki so v lasti držav. V njih pa so zaposleni pač državni uslužbenci! .... Saj tudi pri nas imamo kar mnogo ljudi, ki so spodobni in dobro opravljajo svoje delo in naloge. O tem se morda premalo piše. Imamo pa tudi veliko nekih incestnih razmerij in delovanj. Težko je posploševati in pravila ni! ...

Kar se Telekoma tiče: 5G se bliža. Brez veze bi ga bilo prodajati brez tega, ali pa vsaj v navezi s tem -5G!

Prodaja ni nikoli vprašljiva ali sporna! Problem in kriterij je cena oz. izkupiček od prodaje! In seveda, kaj z njim narediš. Toliko iz poslovnega vidika. Ko se pa zadeva začne dogajati v praksi, kotem se pa zakomplicira do Amena! Takrat so pa vsi pametni in vsi vidijo samo svoje interese (in volilce) in do naslednihe volitev! In to govorim (samo) za znotraj koalicije!

l.p.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen