Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

vrac sporočil: 9.505
[pobalin]
> [markoff]
> Ugotavljam, da dr. KŽ v tem pogledu ni primerna za vodenje UKCLJ.

Podpišem!

Med mnogimi razlogi sta tudi ta dva:
www.rtvslo.si/zdravj...ici/410309
www.finance.si/89445...-Sloveniji

Na slednjem linku, javni deklaraciji GKŽ ob upravni tožbi inšpektorata za zdravstvo bi posebej izpostavil njeno trditev, ki je v neposredni opreki s tem "motivacijskim pismom" kandidatke za šefico UKCL.

Tako GKŽ 11.2.2019:

> mi kot zdravnici z več kot 30 leti neposrednih izkušenj na področju družinske medicine in urgentne medicine, z doktoratom znanosti na področju Biomedicina

Tako GKŽ danes:

> Z doktorsko dizertacijo s področja obremenitev zdravnikov primarnega nivoja sem postavila temelje za njihovo ne samo lažje, temveč tudi bolj kakovostno delo.

Pobalinski mazač iz kleti Delavskega doma popolnoma brezplačno in v javno dobro ugotavljam, da sem v pisanju in početju GKŽ identificiral marsikaj patološkega. Predlagam pregled pri ustreznih strokovnjakih.
Pobaln, zelo se motiš, da ona ni primerna za direktorski položaj na UKCL. To si ugotovil ti, nisi pa upošteval, da so tvoji pobalnsko mazaški razlogi za negtivno mnenje ravno tisti, ki ji dajejo kompetence za vodenje tega kolhoza. Eden izmed teh je njena obsodba na pogojno zaporno kazen. Vsi veliki revolucionarji so bili v zaporu, od Tita pa naprej, zakaj bi GKŽ bila izjema?

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen