Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.809
[1011Arist]
> [FIN-311684]
> Zakaj se prvo ne konstituira nova skupščina delničarjev, ki bo izvolila novi nadzorni svet, ki bi odseval novo lastniško sestavo in pamet novih lastnikov, ki bo izvolil novo upravo, ki bo upravljala in vodila banko v skladu z usmeritvami skupščine?

Zato, ker tako stanje odgovarja novim lastnikom, samo ti tega ne razumeš.
Strinjam se, danes v sedemdestih letih svojega življenja ugotavljam, da veliko tega ne vem, ne razumem in se moram učiti. Častna pionirska (brez titovke na glavi) učim se in še več se bom.

Spoet so take kot si ti nategnili pri belem dnevu brez vazelina.
Nisem delničar banke, nisem kupil niti ene delnice, raje sem za 60 evrov igral loto, jackpota...priznam, danes od tega nimam nič...podobno kot ne bodo imeli nič novi delničarji NLB, če čimprej ne začnejo skrbeti za svojo lastnino in ne imenujejo novega nadzornega sveta, ki bo imenoval novo vodstvo banke, ki bo razrešilo najmanj 100 obstoječih vodilnih delavcev v banki. Naj ne dovolijo, da Mesec in Kordiš vodita njihovo banko. Sicer, jaz sem še vedno komitent te banke, plačujem cc. 12 evrov na mesec (žena 13 evrov) in zaenkrat zaradi malomarnosti ali velikega dela (tudi pisanja komentarjev) ne najdem časa za pregled ponudbe drugih bank.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(