Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.358
[bigl]
> [NemirniTujec]
> > [mimoidoci]
> > > [bigl]
> >
> > > Poznam stvari
> >
> > aja, pol pa u redu.....:)
>
> Ta forum je neskoncen navdih :-)))
>
> miljavznt enih hudih strokovnjakov in ekspertov, najbogatejsi v sloveniji pa top shop Cesko, najvplivnejsi Golobic, najboljsi kombinatorik vpliva in premozenja pa Solatar. Nedvomno zaradi poznavanja financne stroke, glede na to da se z neba vidi da matematike pac niso dostudirali.

A ne,da je zabaven, tale forum:-). Mislim, ni dolgočasen. Imaš pa prav, matematike marsikdo ni naredil, menda je kriv gen pravijo. Jaz pa pravim, da je vzrok strah pred njo. Lep dan.
Poznam stvari in nimas prav. Imas pravico do tega :-).

Strah (in pogum) ima z dojemanjem matematike priblizno toliko skupnega, kot slovenska inzenirska diploma z razumevanjem zahodne kulture. Lahko se nakljucno poklopi, korelacije pa ni; ce je betica pretrda se ne da pomagati ne pri matematiki, ne pri kulturi. Tudi pri nadvse neustrasnih primerkih.

Posebej zanimiv primer si tudi ti; po tem ko ne uspes razumeti prebranega besedila, tudi ob razlagi za ljudi z nizjim IQ s katero se je potrudil Vickibedi, odmahnes z roko in malo prostodusno potumbas, da je pupa pac na zacetku in naj se le uci :-) (pustimo ob strani, da je v akademskem smislu v zgornji tisocini obravnavane tematike, medtem ko ti pac malo paberkujes)

Potem imamo pa vsi malo lepsi dan :-)

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen