Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rad grem v Hofer, še rajši pa na Amazon

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bacco979 sporočil: 899
[Glavni forum] Tema: Rad grem v Hofer, še rajši pa na Amazon
[#2748623] 18.12.18 09:42 · odgovor na: bc123a (#2748606)
Odgovori   +    2
Lej, tudi jaz grem kdaj v Hofer... celo Eurospin. Po točno določene izdelke, ki so mi kul. Eurospin ima celo pravi polnomastni grški jogurt in ne ono nemško greek style sranje. Ampak govoriti o super kvaliteti in nizkih cenah je smešno. Ja, diskontarji imajo vse procese optimizirane, robo kupujejo v glavnem enako za celo Evropo in na ta račun dobijo najnižje nabavne cene. Ampak pri njih v glavnem manj zapraviš zaradi manjše izbire, ne zato ker bi bilo tako blazno ugodni.

In ja, razumem, da morajo ljudje z nizkimi dohodki gledat na vsak euro. Da mi pa folk, ki vozi avto za 50 in več kiloeurov razlaga kolk je poceni in dober pir iz Lidla mi pa ni več smešno. Prej žalostno.

Jaz nisem ravno bogat, imam pa čisto spodobno plačo. In meni je recimo Mercator Šiška glede izbire prav fajn, pa še priročno blizu. Prenovljen Vič mi je kot trgovina tudi OK, čeprav se še ne znajdem dobro v njem. Pa obdržali so slabosti starega Viča - prazne police in slabo sadje in zelenjavo. Kupujem pa tudi domače meso in jajca od kmeta in kako glavo solate pridelam doma. Pa ne zato ker bi hotel na ta način šparat, bolj zato, ker čisto vseeno mi pa ni, kaj dam v usta. Nimam pa Audija na dvorišču.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen