Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bigl sporočil: 13.583
[rename]
Zgodovina se ponavlja.
Upajmo samo, da se bo sedanja generacija EU voditeljev še dovolj zgodaj zbudila in prenehala s tem multikulti pravljičarstvom.... in da Sorosu blokirajo vse fundacije.
Je pa zdaj že dokazano, da je v to invazijo vpleten sam vrh OZN in EU; drugače si ne morem razlagati, kako je to mogoče:

nova24tv.si/slovenij...e-utisati/

Dodajam še eno vprašanje: kje so in kje ste zdaj vsi tisti, ki ste Novo24tv zmerjali s fake news???!!! Poleg Reporterja praktično edini medij, ki vseskozi opozarja na problematiko nezakonitih migracij?!!!
Še naprej trdite, da gre za zavajanje, za potvarjanje in za širjenje panike???!!!
Reakcija na to je, da je začela oblast v EU prevzemat modra desnica. Levi očitno ne obvladujejo več situacije.Gospodarsko močna Nemčija ima zaradi tega velikanske probleme. Avstrija se zapira, pa ni grešni kozel kot Madžarska. Italijani, vsi okoli nas se zavedajo, da je potrebno omejiti plaz, ki so ga sprožili levičarji, ki so jim pravice tujcev več kot pravice lastnih državljanov, ki so vznemirjeni zaradi njihovega početja. Drugače si ne znam razlagati sprememb, ki se dogajajo v EU. Samo pri nas ni odločnosti pri prioritetah. Lep dan.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen