Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

vickibedi sporočil: 11.329
Zadnja sprememba: vickibedi 29.09.2018 13:42
[FIN-311684]
> [vickibedi]
> > [FIN-311684]
> > > [Micare]
> > > Najboljš, da človek pbegne od od doma. Drugače adijo ...
> >
> > Če bi imel psa mu nikoli ne bi dal odrezati jajc in bi ga pustil naj v ljubljanskih mestnih parkih naskakuje pasje gospodične in gospe in jih praši, da se vse kadi in tudi vleče za sabo, ker mu od pasjega dolgega orgazmičnega ugodja ne pustijo, da se odlima od njih.
>
> Teoretičar. Ko bi te tožil lastnik osrečene psičke ali kakšen drug prizadeti državljan, ki bi postal žrtev tvojega prepotentnega psa, potem bi verjetno razmišljal drugače.
> www.youtube.com/watc...GMjH1nR0ds

Lepo si predstavil položaj in prav zaradi tega nimam psa, ker mu ne želim odrezati jajc in ga zavirati v spolnem življnju in nagonu. Pustimo pse in psice naj živijo v naravi in jih zaradi lastnega egoizma telesno ne poškodujmo, da bi lahko živeli z nami v stanovanjih, mi v vlogi gospodarja oni pa v vlogi sužnja. Beli gospodar potrebuje svojega pasjega sužnja.
Ne bluzi. Psov in psic v naravi ni, to kar imamo mi za psa, je nastalo po tisočletjih križanj iz volka. (Beli) človek je psu najboljši suženj. (in to velja seveda tudi obratno, ker človek se na psa naveže kot na družinskega člana. Potem ko pes crkne, ljudje kreširajo skoraj kot bi jim umrli najljubši sorodniki..)
www.youtube.com/watc...M&index=10

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(