Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 26.606
[hocevarb]
> [najobj]
> ... alzo, ti čisto zares verjameš, da bo vlada Marjana Šarca uresničila vse, kar je obljubila ... eh, jebiga ...
Saj se v tem trenutku sploh ne gre za to. Poglejva, zakaj je zanimiv okoljski del koalicijske pogodbe. Pustiva domišljiji prosto pot.

1.Iz izbire tematik in tudi načina pisanja lahko sklepamo, da je blizu mlajšim okoljevarstvenikom. Ne bom našteval konkretnih organizacij, ker ne vem, katere so morebiti imele kaj pri tem. Če sploh so.

2.Okoljski resor bo predvidoma pripadel SMC. Neuradno sta kandidata za vodenje resorja Gašperšič in Leben. Ugibajva naprej. Bi Lebenu pripisal takšno izbiro tematik in takšno izrazoslovje? Jaz mu ne bi.

3.Bi pripisal takšen tekst Gašperšiču? Ja. Vendar ne sklepam, da je on avtor pač pa, da je pisanje prepustil komu drugemu. Kdo v SMC je imel podobne poglede na okolje? Da bo bolj zabavno, poskusite najprej odgovoriti vi.
... čuj, kaj naj mi odgovorimo, jaz sem sam in ne me mučit s takimi vprašanji, ker to sploh ni zabavno ...

P.S.: programov strank ne bi bral, če bi od tega bilo odvisno moje življenje, kaj šele zdaj, ko mi je vseeno, kaj kdo kam napiše, ker itak nič od napisanega ne uresniči ... alzo, look on the bright side, če je program slab, je v bistvu dober, ker se ne bo uresničil ...

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(