Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 2.334
Oba posta dobro napisana, toda NE upostevas lokalne zabitosti, ki jo vzdrzujejo skoraj VSI lokalni mediji. Kljub internetu je neobvescenost neverjetna. Zadnjic mi je, pazi EKONOMIST, razlagal da ima US 1000x vecji dolg kot v resnici, pa ga tudi s prikazom na prenosniku ga nisem cisto preprical; pac billions, trillions mu ne spilajo. KAKO bos potem preprical povprecnega Janezka ki ne razume tujih jezikov in vso obvescenost iz lokalnih medijev?

Pred leti mi je prijatelj odlicno razlozil: "druzimo se ljudje, ki obvladamo vsaj anglescino in nemscino, iskanje po netu, beremo zgodovino, tehnologijo etc. Moras vedeti da to DEFINITIVNO NI povprecen profil tipicnega volilca. Mi smo na zalost v veliki manjsini."

Obstajajo tudi drzave, kjer je permanentno propadanje pac nacin zivljenja in obnasanje zapisano v genih. Argentina, Grcija sta svetel primer, s stoletno tradicijo.

Prav lahko, da smo nevede ze od 1.sv. vojne na tem tiru. En dokaz: kako se lahko povprecnezu zdi popolnoma NORMALNO, da se obrtniku s polno placano delovno dobo vzame pokojnina ce dela se naprej v svoji delavnici! PA SAJ NI SOCIALA! Placal sem BISTVENO vec kot bom dobil: in to samo malo vec kot smrduh v javni sluzbi, ki je delal 10% toliko kot jaz in bo 10 let prej v penziji kot jaz. Sem bil 3 leta v sluzbi in poznam oba svetova.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen