Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.739
[vrac]
> [FIN-311684]
> Državna NLB napolnjena z državnim denarjem je motnja na trgu za vse druge banke, ki delujejo v Sloveniji. Je podobno, kot če bi država dala 500 milijonov npr. državnem železniškem gradbenem podjetju, ki bi potem napolnjeno z državnim denarjem delovalo na trgu in prav tako delalo motnje na trgu. Je sploh možno, da bi osebno odškodninsko in kazensko odgovornost za posledice neprodaje NLB nosili šefi koalicijskih strank - Karl Erjavec, Miro Cerar in Dejan Židan, ki so strašansko finančno oškodovali Slovenijo?

Vlada si naj pred prodajo NLB vpraša, če bi enaka mafijska metoda isiljevanja veljala tudi, če bi namesto NLB bila v isti vlogi nemška DB. (Aja, tudi DB je bila dokapitalizirana od nemških davklačevalcev, LOL) Če ne, naj tej coprnici, ki nas izsiljuje, pokaže sredinec in ne upošteva tega v nebo vpijočega natega EK. Te iste kanalje ne mignejo s prstom, da bi prisilile Hrvaško k spoštovanju AS!
Bratuškova je v stilu njenega »komisarskega« zaslišanja v Bruslju brez pameti in premisleka sprejela zavezo o prodaji banke. In v tem je problem, vse ostalo je le teorija in jamranje, sicer populistično všečno pa vendar brez učinka. Cerarjeva vlada bi morala le čim dražje prodati banko ne pa prodajati »balkanske mudrosti i štose" Bruslju. Sicer, banko ne bo nihče odnesel iz Slovenije, le slovenska plenilska politika ne bo več obvladovala banke in v njo nameščala svoje »uhljebe«.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen