Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

darko32 sporočil: 2.624
Se popolnoma strinjam. Namreč v plačevanju položnic preko spletne banke moramo upoštevati tudi stroške, katere plačujemo pri vodenju Transakcijskega računa in to postavko. Tudi to je denar. SPARKASE ni ugodna banka, Davska hranilnica, če pristeješ še druge stroške, kateri so vezani na strojno opremo, licence in stroške energije je cena kar velika.
Zato menim, da je potrebno upoštevati vse stroške, kateri so povezani z plačilom položnic je najbolj realna primerjava plačila položnic na okenčkih bank in POŠT. To prierjavo bi morali narediti in dobili bi pravo sliko.

Sočasno pa ni pošteno do podjetnikov in firm, da se trudijo za najnižjo ceno in se jih prikazuje, kot da imajo najdražje.

Zato predlagam, da se naredi analiza tako, da se prikaže cena plačila položnice na okenčku banke in okenčku pošte, ter se vključi še plačilo na pultih trafik, trgovin in bencinskih servisov.

Seštejmo vse strošje in upoštevajmo licence operacijskih sistemov, ceno strojne opreme in ceno porabljene energije in dobili bomo realni rezultat. Tudi vse to je potrebno nekomu plačati, da lahko opravilmo neko storitev.
Pozravljam pa, da se na to temo objavljajo članki, ki poiskušajo prikazati dejansko sliko.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen