Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Povolilni ponedeljek: predlog vladne koalicije

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rename sporočil: 11.716
[Glavni forum] Tema: Povolilni ponedeljek: predlog vladne koalicije
[#2716817] 06.06.18 11:27 · odgovor na: rx170 (#2716798)
Odgovori   +    7
[rx170]
> [rename]
> Zakaj že?
> Kaj pa, če bo vlada uspešna?
> Spomni se Desusa, ki je bil v prvi Janševi vladi, nato pa so še izboljšali rezultat na volitvah 2008. V bistvu bi tista koalicija dobila še en 4-letni mandat, če ne bi Murgle sproducirale Patrije, saj je bila prva vladna koalicija, ki je zdržala cel mandat in dosegla uravnotežen proračun, znižala davke, odpravila marsikatero birokratsko neumnost (mpr.vinjete za tehnične preglede vozil, bistveno izboljšala davčno upravo itd); pa še vstop v EMU, predsedovanje EU, itd...
>
> Če bo torej naslednja vlada poštimala zdravstvo, znižala davke in bo več denarja v naših denarnicah, ali res misliš, da bo narod še kdaj nasedel Murglam in presstituciji?
>
> #pa še Matilda dela svoje.

Vlada bo kriminalno nesposobna. Še vsaka do zdaj je bila. Tisto o vladi 04-08 je mit ivanovih vernikov. NAjveč tajkunskih prevzemov, slabih kreditov. In zakaj takrat ni porihtala zdravstva ampak se je ministrica zibalal z Zidarjem?
Mit?
Številke.
Za tiste, ki znajo prebrati in razlikovati državni dolg od skupnega dolga in vedo, da vlada na zadolževanje zasebnega sektorja ni odgovorna.

Zakaj niso poštimali zdravstva? Verjetno zato niso uspeli, ker je bil Zemljarič 14 let mlajši, Zidar pa na vrhuncu svojih moči :-P

Seveda pa imaš vso pravico verjeti, da je Šarčeva koalicija šestih strank tista, ki bo Slovenijo popeljala na boljši, "drugi tir", hahaha.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen