Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

sajmonelavesela sporočil: 305
[Petunija1]
> [sajmonelavesela]

>
> Pa je ta oseba sploh storila kaj neprimernega, razen da je bila v družbi ljudi, ki so se potem neprimerno obnašali do novinarke? Meni iz posnetka ni uspelo razbrati, kateri človek sploh je ta javni funkcionar, ker ga tudi drugače ne poznam - izgleda da je model, ki je stal za novinarko na njeni desni, še najbolj podoben temu človeku - razen da se je smejal družbi še pred komentarjem o kavsanju, potem pa izgine iz kadra (mogoče se mu je zdelo neprimerno?)
>
> Puritanizem na steroidih.


Ta oseba se ni prav nič nazaj držala ob veseljačanju svojih kolegov, kot se sedaj v prozornem opravičilu, katerega edini namen je obvarovanje stolčka in ugleda državnega uradnika, želi pojasniti.Veber ne samo, da se je primitivnostim režal kot pečen maček, ampak je tudi sam stegoval jezik, kot je spodaj opisano:Pred kamerami se je znašla skupina moških, ki je obkrožila novinarko med javljanjem v živo, in eden (ne Veber) jo vpraša: "Gospa, a bote kavsala". In nadaljeval: "Danes zagotovo ne boste".

Novinarka je zadrego skušala rešiti s besedami o vzdušju v Planici in zadnjih obiskovalcih, ki odhajajo. No, veseljaki pa se niso dali motiti. "Prvi smo prišli, zadnji odšli," je novinarko "dopolnil" Veber. Družba se je že umikala, ko je najglasnejši ugotovil, da bi moral povedati še stavek ali dva. "Gospa, kaj pa boste rekli za Alenko Bratušek? Una je že za****, kar je hotela." novice.svet24.si/cla...osti-znova

Liberalcem na steroidih bo počasi moralo postati jasno, da svoboda govora pač ni absolutna in da je treba za svoja ravnanja sprejeti tudi odgovornost.
Svoboda govora seveda ni absolutna, s kom se že vi kregate?

Veber je torej tisti, ki je rekel: "Prvi smo prišli, zadnji odšli." OK, zdaj mi je vsaj jasno kdo je kdo. Se mi je zdelo, da ne štekam zadeve prav, če je nekomu lahko ista scena obratno percepirana.

Mnjjjjaaaain, kaj pa vem glede nekega linča je premalo. Sigurno je bil precej bolj vsiljiv od ta četrtega, recimo da si je delil srebrno medaljo v zagamnosti. Umikam obtožbe o puritanstvu, je kar najedal Veber.

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(