Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.503
Zadnja sprememba: NemirniTujec 01.04.2018 23:39
Vase pobalinstvo je zgleda poslovalo na podrocju Medzimurja, kjer se je prikazovala Brezjanska Marija, in ima zato tako visoke standarde obnasanja oseb na direktorskih polozajih :-)

Ker v Sloveniji do pred kratkim ni bilo nic takega, ce se je kak direktor zabaval v druzbi pijanih goved. Vsekakor pa je lepo, da se Svet na Kanalu A bori za dvig teh standardov - iskanje pijanih svojati pod pregovorno "preserno" Planico je sicer njihov ljubi kruhek, ampak vsaj direktorji se bodo naucili, da je njihov ljubi kruhek drugje.

Bi pa jaz za sirse obcinstvo zabelil eno malo bolj ocem skrito (ceprav vsem na ocem) glede enakopravnosti spolov in pravice zensk do tega, da se jih ne sprasuje ali bi kavsale... torej na dan danasnji v letu gospodovem 2018, v enakopravni in po spolu nediskriminatorni druzbi ki se ji rece Kanal A ali pro plus ali kako... ali bi doticna pupa dobila to sluzbo, ce ne bi bila predvsem hudo jebozovna?

Ne, ne bi je dobila. V njihovem naboru lahko najdemo mnozico glupac ki jim je treba pokazati, kako se mikrofon drzi... ampak grde in zgarane med njimi ni niti ene. Grde "babe" so za v racunovodstvo, ce znajo racunat, ce pa ne znajo racunat pa lahko pometajo in tla brisejo...

In vse zgarane cistilke tega sveta lahko samo sanjajo, da jim bo kdaj kak pijani prijatelj direktorja v javnosti predlagal malo kavsanja, in vse morebitne psihoze in benefite takega dogodka. Za njih imamo desci in sexy lepoticke dosti bolj preprosto metodo zanicevanja: pozabimo da sploh obstajajo, ce smo ekstra milostni pa fuknemo kak papircek mimo kosa, pa z blatnimi cevlji pridemo delat, da ne bodo one ostale brez dela.

Tele storije o enakosti spolov so tukaj zato, ker se je ozracje nehalo segrevati (nehalo pa se je segrevati zato, ker je vse vec politikov ugotovilo, da draga elektrika odnese vec glasov, kot jih prinese vetrnica in soncne celice na solski strehi). In kot take so najbolj trpincene uboge hollywoodske milijonarke, ki zasluzijo manj milijonov od svojih soigralcev, tu pa tam pa se kakega pofafajo za dobro vlogo (kar je seveda posilstvo, saj brez fafanja vloge ne bi dobile!!!)... nekoliko manj (ampak se vedno zelo) trpincene so medijsko izpostavljene muce z mikrofoni - naj bodo glasbeni ali novinarski - ki tudi trpijo hudo neenakost, zaskrbljujoca je tudi stopnja zenskih plac in spolnega nadlegovanja v izobrazevalno - akademski sferi. Medtem ko, ZACUDA, med racunovodkinje ta moska nasilnost se ni prodrla, cistilke prav tako uzivajo blazeno enakost, da ne omenjam milijarde azijskih delavk za tekocim trakom, ki k sreci ne stejejo za cloveska bitja in se jim zato taka neenakost sploh ne more zgoditi :-)

To je bistvena spolna diskriminacija zahodne druzbe. Zarukan in grd moski hkrati je se vedno lahko direktor, njegov pomocnik, lahko je celo grims ali jerofsek ali katanec! Zarukana in grda zenska pa ne more postati nic na tem svetu, z izjemo Potrate. In ob tej diskriminaciji do grdih bab je skrajno perverzno, da se ukvarjamo z glajenjem mehke posteljnine, na kateri pravicnisko spijo lepoticke.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen