Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253
[NemirniTujec]
> [FIN-209516]
> Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.

To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.
A ti nic ne kuhas? Vroca cokolada je a) cokoladni prah+kakav+sladkor + b) skrobov prah + c) vroca voda ali mleko.

Okus je odvisen samo in izkljucno od razmerja teh sestavin. Nekateri cheapskates ti dajo v glavnem skrob in vodo, ker so jih tako ucili. Saj ves, to je ono ko ima lokal nekdo, ki je samo dobil idejo "ej stari to bo pa ful slo", strezejo studenti za 3 EUR na uro, in prodaja se sminkerija.

Vzames srednje dobro cokolado, jo stopis ali naribas (odvisno koliko je trda), dodas skrob, sladkor in mleko ali smetano, pazis da je cokoladni del 50% ali vec, skuhas, in imas cokolado ki je res "vroca cokolada", ne pa "vroci razredcen cokoladni puding".

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen