Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Bi uživali droge? Dajte, samo davke plačajte

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

MrRooky sporočil: 348
Dober članek!

Podpiram legalizacijo! Zakaj? Ker bi s tem uničili črni trg , kjer se ve, kdo kraljuje...
Bral sem predloge zakona, žal jih je treba še precej "spimpat". SMCjev predvideva "kmetijska zemljišča"? Kaj pa "indoor"? Žal ni nikjer omenjen, je pa v zeleni oazi sredi EU to edini način za celoletno oskrbo, najlažje se zagotovi "normalne" pogoje za rožice in seveda se z lahkoto namontira alarme in video nadzor. Mogoče bi kdo iz SMC, ki zna razen nabijanja o (ne)uspehih stranke, še angleško brati, prebral kakšen zakon iz ZDA kjer so zadeve spravili v legalne in dobro-uporabno regulirane in NE preregulirane.

Smrtne žrtve zaradi konoplje? A je revež iz lestve padel, ko jo je šel krast? Dejte no...
Odpret štacune, kofee shope, dovolit vzgajanje za lastno uporabo in za trgovino na debelo. Uvesti "koncesije" brez omejitev in pogojevanja, ker z omejitvami in pogojevanjem bo to tako, da bodo nečaki politikov imeli farme, ostali pa malo morgen! Naj trg regulira kdo ima najboljšo travico v odnosu na ceno. Seveda uvesti evidence, kontrole in nadzor v mejah normale, brez javnoupravnega onaniranja na tem področju.

Kadim čike, mogoče parkrat letno spijem kakšen alkohol v normalnih količinah kozarček ali dva..Pojoče travice pa nisem pohal že zelooo dolgo, kakšnih 20 let in ne trdim, da je nikoli več ne bom. Poznam pa kar veliko ljudi, ki jo redno konzumirajo. Eni jo gojijo sami, drugi kupujejo. Trg je in nehajmo si lagat. In tak trg je najslabši, črni trg. Nobene kontrole in izbira...trava. Kašna? Ne znajo povedat al je uplift, kouchlock, a ima kej CBD, koliko THC... A ne bi bilo bolje, da se nehajo skrivat po vogalih Metelkove in se pečajo z čudnimi "olimpijci", ki so vedno športno aktivni in zato oblečeni v trenirke ;), namesto tega trejdinga gre mladec lepo v Weed shop, kupi travico, za katero ve al bo "high" al "stoned", brez rizika kraje potegne bankovec, dobi robo kontrolirane kvalitete, dobi račun, država dobi davek, grosist maržo, pridelovalec plačo,...in ALELUJA! Vsakemu svoje, brez skrivalnic in pizdarij.

Mal svoje otroke povprašajte o travi! Če vam ne lažejo in so vsaj malo družabni in žurersko aktivni, stari 16 let ali več... boste tako podpirali legalizacijo, da se bo res kadilo ;)

Kot je napisal 0329Softb
Za letošnje volitve sem se odločil voliti tisto stranko, ki bo podprla legalizacijo in hkrati ne bo iz kaviar socialističnega gnezda.
Enako! Pa še nek sprejemljiv kriptodavek za povrhu ;) in imajo moj glas.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen