Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.381
[sopranos]
> [FIN-311684]
> Kaj o velikem dvigu DDV, ki bo močno podražil življenje upokojencev misli Erjavec? Kaj o dvigu DDV, ki bo močno podražil življenje delavcev v gospodarstvu in članov njenega sindikata misli malo omejena Jerkičeva, ki podpira vse zahteve sindikatov javnega sektorja? Pravzaprav bi Jerkičeva morala pripeljati svoj sindikat na ulice in nasprotovati zahtevam štrukljev, kuštrinov, počivalškov...

Razumem, da je v sindikatu javni sektoraš. Ne razumem pa, zakaj za vraga bi bil v sindikatu v Sloveniji delavec, ki dela v zasebnem podjetju? Ker sindikalni voditelji slednjih namreč delajo proti delavcem in za zaposlene v javnem sektorju.
A ne, tudi s plati sindikalne solidarnosti je popolnoma nerazumljivo kako Jerkičeva in njen sindikat delavcev iz gospodarstva lahko podpira zahteve štrukljev, kuštrinov...ki bodo še bolj podražile življenje članov njenega sindikata? Mogoče Jerkičeva tudi razume, samo se ne more ločiti od Semoliča, ki je vedno deloval kot del vlade in član štrukljevih sindikatov, ki je vedno podpiral vse zahteve sindikatov javnega sektorja, ki so "njegovim" delavcem v gospodarstvu jemali in zaposlenim v javnem sektorju dali.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen