Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Kako je Elon Musk poskušal prelisičiti Nemce

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.119
[Avto] Tema: Kako je Elon Musk poskušal prelisičiti Nemce
[#2688162] 12.12.17 12:22 · odgovor na: PyotrNovak (#2688143)
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: pobalin 12.12.2017 12:41
[PyotrNovak]
Težka je v tem življenu, če si funkcionalno nepismen in ne znaš tujih jezikov. Članek je popolnoma nedvoumen. Tvoj komentar je popolnoma mimo.
Težka je tudi, če znaš tuje jezike, si napol nepismen in se tega sploh ne zavedaš. Potem kategorično ponavljaš stvari, o katerih nimaš drugega pojma, kot da si jih nekje prebral. Kje? Lahko bi pogledal kolofon tega medija, ki objavlja nepreklicno referenčne informacije o ameriški avtoindustriji: www.autoevolution.com/editors/

Za dobro vago so spodaj še podatki o nosilcu domene, na kateri je objavljen kategorični članek o teslovski uspešnosti, ki ga je podpisal Vlad Mitrache. Itak gre za reciklažo enega od bolj posrečenih spinov, ki jih producira mašinerija okrog muskovega kulta.

Registrant Org SC SOFTNEWS NET SRL is associated with ~111 other domains
Registrant Name: GHEORGHE BOGDAN
Registrant Organization: SC SOFTNEWS NET SRL
Registrant Street: ALEEA SURAIA NR. 4, BL. 21B, AP. 46
Registrant City: BUCURESTI
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code: 032056
Registrant Country: RO

Po "osebni diskreditaciji" tvojega "vira nespornih dejstev" naj še omenim, da segment (tudi velikih) limuzin že vrsto let usiha, ker se kupci pač selijo v druge segmente - SUV, športne terence, urbane in neurbane križance, luksuzne tovornjake, športno-terensko-karavanske-kupeje s 4-5 vrati, osedlane krave ipd. Tesla je eden teh segmentov, ki najbrž del prodaje krade velikim Audijem, BMW in Mercedesom, ker je moden, mega-eko, giga-trendovski, über-futuristični, silicijsko-dolinski ideološko-pripadnostni znanilec prihodnosti a la Americaine.

V bistvu sta pa Tesla S in X avtomobila za nastopaške ljudi s preveč denarja, ki ju s pomočjo subvencioniranjem navadnih davkoplačevalcev bogatim kupcem prodaja firma, ki je nepregleden kronični ponor tujega denarja. In to je shema, ki je ni postavil razvpiti Trump. Stavim, da so Serena iz McDonaldsa, samozaposleni inštalater Mark in frizerka Angie, ki vozijo stare clunkerje, naravnost navdušeni nad tako skrbjo za čisto okolje in svež zrak.

P.S.: Tukaj imaš še podatke o ameriškem trgu v prvih 11 mesecih (Tesla - Cadillac 1:3, Tesla - Lincoln 1:2 itn.). Za Teslo objavljajo samo ocene, ker je Muskova firma tako transparentna in kooperativna.
x.e.crainalerts.com/...cf723a09d2

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen