Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

MrRooky sporočil: 348
[0329Softb]
> Trdim, da je težava, da oblasti nimajo kontrole, sledljivosti, dostopa do podatkov, ožnosti zasega premoženja in tega ne bodo tolerirale. Zakaj misliš, da švicarske banke plačujejo milijarde odpustke že več let.


Pusti za hip kriptovalute, ostani pri FIA in si oglej kup internetnih denarnic in kreditnih kartic (moneybookers, perfect money, advcash, itd). Do kakšnih 30-50K na mesec lahko mene, terorista;), z lahkoto financirajo "od zunaj". Padel bi lahko le pri porabi (zapravljanju), vse ostalo ... kreditne kartice, bankomati, itd. Še enkrat - pri tem ne bi uporabil NOBENE kriptovalute. Preko moneybookers smo se igrali s plačili po svetu, ko Satoši še ni vedel ali je moški ali ženska.:)

Skratka. Kdor hoče in mora, lahko manjše količine FIA denarja iz ostalega dela sveta z lahkoto dobi mimo bank, na blizu itak "laufa" gotovina, za potrebe pranja večjih količin denarja pa je treba poiskati "NLB".
Tako vstop, kot izstop iz kripto sveta sta orng nadzorovana. Ne vem sicer kako se z menjalnicami dogovarjajo teroristi, ki obračajo milijarde nas, ki obračamo zgolj stotine milijonov ... resno zajebavajo.
Z vsem napisanim se strinjam :))))
Bi pa dodal še tole:
Kaj so v današnjem času (cca zadnjih 20-30 let) zanimiva plačilna sredstva šverc komerca in teroristov
A) diamanti, še posebej rdeči - kolikor mi je poznano samo 18 znanih lastnikov od 32 registriranih NA SVETU!!! Cena že dolgo ni več znana, cca 1,5Mio$ za karat, ki narašča. Zadnji znan transfer 5 karatov cca 8 mio$ leta 2001 zdaj bi bil precej več, leta 2007 rdeči v prstan vgrajeni 2,26 karata...2,646Mio$..... Sledijo modri, marelični in nato "Navadni diamanti" vsem je skupno to-male stvarce z veliko vrednostjo. Namesto tono FIAT imaš v žepu protivrednost. Sledijo slike!!! Brez okvirja gre v "tubo" in je tudi nekaj mio $ ! Potem so starine (avtomobili, ure,...) zlato..

Kritovalute in pranje denarja je pa velika fama! Kdor pozna tehnologijo se smeji takim izjavam, zaradi sledljivosti seveda. In to, da je BTC nesledljiv je takšna laž, kot če bi trdil da se v SLO ne krade ;)

Res pa je, da mali ulični puharoši kdaj komu nakažejo kakšen Satoshi za tisto petko "pojoče" travice.

Lahko pa gremo v druge vode:
Kdo si je imislil algoritem SHA 256? Kdo je bil najboljši v kriptiranju? Kdo je imel edini dovolj zmogljive računalnike v tistem času? Blockchain je bil znan skoraj 10 let preden se je pojavil alias SA(msung)TOSHI(ba) NAKA(michi)MOTO(rola) :)))))) Čudna sestavljenka ;) in konec koncev, neki arhivi so bili odprti pred časom, kjer je opisan "svetovni elektronski denar", celo desetletje pred Bitcoinom :) ampak hudič je v tem, da je napisan enako in na istem algoritmu?????? Res verjamete, da je blokchain in Bitcoin na njemu pogruntal eden NAKAMOTO???? :))))

Mal v razmislek, jaz pač nimam pojma, sej sem Rooky!

In zadnjič sem čisto slučajno napisal, da je IOTA dobra investicija ;) Kdor me je poslušal je v mesecu dni obrnil x10!
(In kdor me bere na tujih forumih je že zjutraj prodal, če še ni...ima pač !samo" x8,5)

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen