Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0329Softb sporočil: 3.536
Zadnja sprememba: 0329Softb 06.12.2017 16:08
Trdim, da je težava, da oblasti nimajo kontrole, sledljivosti, dostopa do podatkov, ožnosti zasega premoženja in tega ne bodo tolerirale. Zakaj misliš, da švicarske banke plačujejo milijarde odpustke že več let.

Pusti za hip kriptovalute, ostani pri FIA in si oglej kup internetnih denarnic in kreditnih kartic (moneybookers, perfect money, advcash, itd). Do kakšnih 30-50K na mesec lahko mene, terorista;), z lahkoto financirajo "od zunaj". Padel bi lahko le pri porabi (zapravljanju), vse ostalo ... kreditne kartice, bankomati, itd. Še enkrat - pri tem ne bi uporabil NOBENE kriptovalute. Preko moneybookers smo se igrali s plačili po svetu, ko Satoši še ni vedel ali je moški ali ženska.:)

Skratka. Kdor hoče in mora, lahko manjše količine FIA denarja iz ostalega dela sveta z lahkoto dobi mimo bank, na blizu itak "laufa" gotovina, za potrebe pranja večjih količin denarja pa je treba poiskati "NLB".
Tako vstop, kot izstop iz kripto sveta sta orng nadzorovana. Ne vem sicer kako se z menjalnicami dogovarjajo teroristi, ki obračajo milijarde nas, ki obračamo zgolj stotine milijonov ... resno zajebavajo.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen