Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

grof sporočil: 155
To kar menjalnice delajo danes ni dovolj. Še zdaleč od tega, da bi imel kaj proti Bitcoinu in sem zelo naklonjen jedrni idejo, ampak mislim, da se je pohlep ljudi povsem odklopil od tehnološkega napredka omrežja. Vsi skupaj lahko uživamo dokler traja.

Si pa zelo naiven, če menišv, da menjalnice imajo full KYC package za velike counterparty-e, ki bo zadovoljil ameriški IRS, FBI in CIA... Sploh nisem kazal s prstom na to, kako je nekdo pridobil bitcoine in po mojih izkušnjah ne poznam subjektov, ki bi jih pridobila po kriminalni poti. Trdim, da je težava, da oblasti nimajo kontrole, sledljivosti, dostopa do podatkov, ožnosti zasega premoženja in tega ne bodo tolerirale. Zakaj misliš, da švicarske banke plačujejo milijarde odpustke že več let.

Ali se bo to rešilo z novim forkom in bo konzorcij, ki krmili Bitcoin, rešil tudi regulatorni problem, poleg resnega problema s scalingom, ali pa lahko to pokoplje Bitcoin oziroma bo vodilo v manj decentralizirano in alternativo v skladju z zakoni.

Evropa bo tu samo sprejela odločitev ZDA in Kitajske in se delala butasto, kako ni imela izbire.Na koncu pa ti sploh ni treba poslušati in lahko bereš samo forume in članke, ki ti pihajo na dušo.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen