Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

murje sporočil: 3.615
Zadnja sprememba: murje 29.11.2017 11:25
GLIFOSAT

Raško iniciativo čudi glasovanje Slovenije glede glifosata

V Ekološki iniciativi Rače, ki v svojem kraju živi s podjetjem Albaugh, so po ponedeljkovem dogovoru glede petletnega podaljšanja uporabe glifosata v Evropski uniji izrazili nekaj skepse glede stališč kmetijskega ministra Dejana Židana v tem primeru. Čudi jih, da je Slovenija glasovala za brezpogojno podaljšanje. V raški iniciativi intenzivno spremljajo načrte podjetja in dogajanje v zvezi s podaljšanjem dovoljenja za glifosat, vse odkar je Albaugh napovedal, da želi v Račah šestkratno povečati zmogljivosti za proizvodnjo sredstev na osnovi glifosata, ki bodo, če bodo pridobili okoljevarstveno soglasje, več kot 150-krat večje od letne porabe herbicidov v Sloveniji.
siol.net/aktualno/na...sata-22172

MONSANTO & Co.

Žito in Mercator prodajata neoznačeno gensko spremenjeno hrano. Zato je bila Amerika tako zainteresirana, da ravno Hrvati dobijo naš Mercator.

Zdravje se prične s hrano, konča pa tudi tam!

MERCATOR in ŽITO prodajata GENSKO SPREMENJENO HRANO, ki NI OZNAČENA.
Konec z nakupovanjem hrane v Mercatorju? Monsanto prihaja na Balkan!
monsanto.com/company...s/croatia/

MONSANTO & Co.

ima svoje podjetje na Hrvaškem, sedež v Zagrebu, proizvodnjo pa v Osijeku. Ni se pred kratkim korporacijski zločinec Orešković zaman hvalil, kako ima kupca za plodno zemljo v Slavoniji, ni zaman postavil Podravko na prvo mesto razprodajnih znamk in tovarn.
Sestavite mozaik in dobili boste - Hrvaška gre na polno z GSO proizvodnjo, prehrambeno verigo bo kupil Monsanto, Žito, ki je v Podravki, bo prejemalo surovine z Monsantovih Slavonskih polj, Mercator, ki je poln Podravkinih Todorićev pa bo imel na policah neoznačeno hrvaško GSO hrano. Do zdaj so mnogi kljub izdajalstvu naših prodanih duš ostajali zvesti policam Mercatorja in kupovali načeloma slovenske izdelke. Kaj pa zdaj, se bo v vaših glavah kaj obrnilo? Bo Žito še vaš najpriljubljenejši GSO kruh? Ne pozabite in ne nasedajte lažnim trobilom - ko zaseješ GSO seme na zemlji daleč naokoli ne bo dolga leta raslo nič drugega, če pa polj ne požgejo kot Madžari, nikoli več! Preko Slavonije bo Monsanto prevzel monopol nad vso Balkansko prehrano.

Kako bo zdravje izginilo s tega področja, pa je jasno, ko GSO strupu dodate še mnogo hujšega, ki so mu izdajalci v Bruslju, tudi naši, celo podaljšali dovoljen rok uporabe še za 7 let - glifosat, ki je glavna sestavina smrtonosnega Monsantovega škropiva RoundUp. Bojim se, da je pred nami zadnja možnost - ali se bomo odločno uprli, zahtevali dokazane ukrepe proti temu načrtovanemu genocidu in hkrati začeli
popoln bojkot vsej Hrvaški prehrani na slovenskih policah, naj bo to Kod najgoreg susjeda ali katerikoli drugi trgovini, ali pa gremo na pot popolne deformacije, ki bo še kako vidna na našem zdravju. V Monsantu nihče nikoli ne zaužije njihove GSO hrane, naj vam to končno enkrat napolni možgane!!
/vir AnonymousHrvatska/
Lp,
doc. dr. Slavica Čepon Assista

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(