Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

moon sporočil: 1.275
[Troublemaker]
So podatki točni in zanesljivi ali so spet zgoljufani in zavajajoći, kot je to do sedaj počela skupina VW? So motorju ustrezno predelani za manjše izpuste ali samo teoretično prikazujejo takšno stanje? Ni morda v "novi" tehnologiji skrita kakšna drugačna lopovščina te skupine? Ima potrošnik kakšna ustrezna zagotovila (pa ne iz Nemčije!) ter garancijo, če se med uporabo ugotovi drugače?

Sicer pa: grupa, prav podobno kot skoraj vsi Nemški proizvajalci delajo skoraj identične avte, tako v zunanjosti, kot notranjosti, sploh ni razlike v katarem avtu sediš, pa je še tako nov podoben nekaj let staremu. Dolgčas in še enkrat - en sam dolgčas. Morda Mercedes z Lešnikom kreira neko novost, ampak notranjost je tako kičasta, da bi bilo najbolje, da jo dajo kreirat nekemu Italijanskemu stilistu, ali pa Japoncu in morda Skandinavcu.
Zanimivo, meni se pa zdi, da je ravno z Lesnikom MB sel po poti Audija..C je pomanjsani E, kateri je pomanjsani S, ce hoces C, na katerega je stopil slon, pocakaj na novi CLS. Skratka kar nekaj ... vsaj zame.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen