Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Brez mestnih terencev nam živeti ni

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-360327 sporočil: 66
[Avto] Tema: Brez mestnih terencev nam živeti ni
[#2681124] 27.10.17 11:31 · odgovor na: Froc (#2681100)
Odgovori   +    0
[Froc]
Tudi meni so bližje višje od tal povzdignjeni avti, večja kolesa, udobno vstopanje in izstopanje, a mi je bližje limuzinsko / karavanska oblika in način notranje razporeditve kot "džipovske".
Volvo V90/V60 PHEV je idealen odgovor na tvoja pričakovanja.

Bombi od avtov. Sploh v Cross country [robustni] izvedbi. 50 km na elektriko, vrhunska notranjost in form factor karavana, pri čemer je višina vstopa v cross country izvedbi skoraj enaka tisti v SUV. Kdor išče elegantne karavane v PHEV izvedbi, ne rabi gledat drugam.

Limuzine so moj prvi izbor ker so elegantne, sam potem pa jaz hočem lepoto in eleganco Aston Martin Rapide, prihajajočega novega Bentley Flying Spur na platformi Porsche; Rolls Royce Wraith in Dawn, ali pa zadnja generacija Jaguar XJ Daimlerjev (Upam, da nekaj podbnega Jaguar spet začne delati, ko se opasulji, da mu kopiranej Nemcev baš ni neka dobra strategija,

... lahko tudi prihajajoči Mercedes CLS zlasti AMG izvedenke, predvsem zato, ker imajo opcijo pogona na vse 4 kolesa in vrhunsko varnost.

Nikoli pa e pa tote škatle a la BMW 7, Audi A7 in podbne dolgočasne nemške škatletine. Ogabno! Sedmica je meni prav ena taka v iber vulgarna nemška škatletina! Volvo V90 recimo izgleda bistveno bolj elegantno kot BMW 7. Pa je slednji limuzina Volvo pa karavan. Kje je tu logika?!

Novi Audi A8 je tudi precej dolgočasen, ampak ajde, ker ima toliko novih tehnologij / quattro in ker je škatla v bistvu tradicionalna in konzervativna pa vseeno ne toliko ekstremno nemško oglata i škatlasta kot BMW7, naj jim bo, totega bi/bom za služben avto vzel.

LP shaman

Vse ocene tega sporočila:

Ni nobene :(