Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Sanjska služba: Furs kot Apple

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

crnogled sporočil: 994
[Glavni forum] Tema: Sanjska služba: Furs kot Apple
[#2662271] 06.07.17 06:27 · odgovor na: anon-8630 (#2662175)
Odgovori   +    13
[odisej]
Močno priporočam (zelo resno pišem te besede) razgibavanje tudi zaposlenim na Financah, vključno z avtorico prispevka in šefom.
Zafrkantski slog pisanja in temu ustrezni filmčki so samo odraz popolnega nepoznavanja osnovnih korakov do boljšega zdravja na delovnem mestu (in tudi sicer). Stopnje dobrega počutja, še posebej duševnega in duhovnega, pa tudi eksperti na Financah ne boste mogli pretvoriti v številke.
Zgledujte se po FURS-ovih pristopih, če pa vam petkovi izleti niso všeč ali za nekatere prenaporni, jih lahko nadomestite s kakšno svojo kreativno idejo, ki jo bodo lahko posnemali tudi drugi.

'Za zdravje gre'.
Odisej(pišem zelo resno)Tudi jaz močno priporočam razgibavanje zaposlenih,a dokler se lahko razgibavajo samo tisti,ki se hranijo z davkoplačevalskim denarjem in ne tudi tisti,ki ta denar služijo na trgu,sem prepričan,da je tako početje vsaj neokusno če ne že kriminalno dejanje.Plačujemo visoke davke,da polnimo razne luknje,ki nam jih državna uprava nalaga z raznoraznimi pojasnili,medtem pa tisoče delovnih ur(plačanih),ti isti birokrati porabijo za razgibavanje svojih riti in druženja po hribih(ki jih mnogi iskoristijo za obiske trgovin).Upam,da se strinjava.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen