Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bozo666 sporočil: 3.026
POPRAVEK

Spoštovani gospod JOHC, ker je minilo že več kot četrt stoletja, sem zamešal časopis TRIBUNO za KATEDRO.

To, kar sem navedel glede verodostojnosti Leljaka.........je navedeno v intervjuju v TRIBUNI , št. 12, str.3, desno zgoraj......naslov intervjuja je MOŽ V SMETIŠČNI KANTI, ki ga je vodil novinar Tomi DROZG.

Tam Roman Leljak na dolgo in široko razpreda o KOS-u in VIS-u......in na tej strani 3 med drugim pove, da je KOS ( vojaška služba ) operativno pokrival 80% zadev.....SDV ( UDBA ) pa zgolj 20 % zadev v tujini.

No....in zdaj primerjajte kaj nabija ta isti človek zadnjih deset let.......ali so mu kaj zagrozili njegovi nekdanji sodelavci iz KOS-a ali pa je odkril kakšno dobro plačano.....najbrž denar od trgovine z orožjem ....nišo in igra NOVO IGRO....nov BIZNIS.

In teh BIZNISMENOV, ki so financirani očitno iz nekega skritega kovčka gotovine.....saj se od knjig ne da živeti, ker so naklade premajhne......je v SLO kar nekaj.

Vidite, zato je potrebno biti sila previden in zelo selektiven pri takih biznis-avtorjih in tudi raziskovalcih tipa PEZDIR, ki malo zmešajo zadeve in naredijo neko novo resnico za nerazgledano betico.

Vsako stvar je potrebno postaviti v tisti čas....PRIMER.......a bomo danes preganjali nekoga iz SDV-ja, ker se je v začetku 70 letih skrivaj uvozilo kratke brzostrelke amer. proizvodnje znamke INGRAM ....ali kako drugo orožje , s katerim smo za hrbtom Beograda oborožili MILICO ali TO.

A naj zdaj vpijeo, to so kriminalci?

Isto pa mislim glede nakupa prve slovenske ladje ali letala in seveda strojev za obnovo porušenih tovarn......

To so bila dejanja v korist SLO in na podlagi njih so počasi zoreli pogoji za osamosvojitev......TO in MILICA, še prej pa leta 67 ustanovitev kadetske šole za miličnike, ki je šla v nos Beogradu- njim bi dosti bolj odgovarjalo, da bi naši kadri šli v Sremsko Kamenico na šolanje in indoktrinacijo.....

Sicer pa ljudje niso neumni, ker imajo kakšne starejše sosede ali stare starše, ki jim kaj povedo in počasi nastajajo razpoke v za kratek čas trdni propagandno -manipulativni medijski "steni".

HUd udarec manipulantom pa je DIGITALIZACIJA starih časopisov, dokumentov, mikrofilmov.....tako sem tudi jaz uspel najti TRIBUNO iz avgusta 91, za katereo sem vedel, da obstaja, le najti je nisem mogel dolgo časa.....

Ha,ha, včasih se res nasmejim , ko preberem kaj je kdo kdaj rekel in danes "moli boga ", da to nihče ne odkrije......zato je res bedno, ko nekateri retuširajo iz fotografij rdečo zvezdo, ki so jo s takim ponosom nosili in peli hvalospeve v raznih glasilih, da so se mi zdeli še v tistih časih več kot čudni, ker so bili dosti bolj levi kot jaz-bili so ekstremni ortodoksni levičarji.....ha,ha.....ja, zanimiva branja in hkratna gledanja na tretjem, ko v parlamentu na kakšnem odboru govorijo nekaj čisto drugega kot so včasih pisali.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen